Xenia's day

True Match – meikkivoide jokaiseen ihonsävyyn

Teksti: Anna.fi

Halusin muistutella teitä L’Orealin testistä, jossa kahdeksaan kysymykseen vastaamalla saa tietoon oman sävynsä heidän kulttimaineeseen nousseesta True Match meikkivoiteestaan. Meikkivoiteen sävyn valinta ei ole se helpoin tehtävä ja ainakin mulle on usein käynyt niin, että kaupassa hyvältä näyttävä meikkivoide onkin luonnonvalossa jotain aivan muuta. Sitä ei tulekaan ajatelleeksi kuinka moni seikka sopivaan sävyyn vaikuttaakaan. Kyse ei ole testin mukaan vain ihon tummuudesta, vaan myös monesta muusta seikasta, joita ei ehkä itse tule edes ajatelleeksi.

Testin tehneet osallistuvat kilpailuun, jossa palkintona vuoden meikkivoiteet sekä L’Orealin meikkipaketti, ja teille lukijoille, jotka kommentoivat testin tekemiseen jälkeen joko tähän tai edelliseen (klik) postaukseen on luvassa vielä toinenkin ylläripaketti, joka sisältää mun lemppariksi muodostunuttu False Lash Wings mascaraa, ripsarin kanssa täydellisesti toimivaa eyelineria ja pikkujoulufiilikseen täydellisesti sopivaa sequin explosion kynsilakkaa.

Mä olen täysin ihastunut meikkivoiteen peittävyyteen. Mulla on aika hyvässä kunnossa iho tällä hetkellä ja tämä keskipeittävä, ohuehko meikkivoide on just täydellinen ihon sävyn heleyttäjään sekoitettuna. 🙂 Mä ihastuin ikihyviksi myös erityisesti false lash wings ripsariin, joka on tällä hetkellä aivan ehdoton suosikkini. Tuuheat, erotellut ja pitkät ripset, mitä muuta voi ripsarilta toivoa?

Anyway, halusin muistuttaa teitä tästä hauskasta testistä, joka mun mielestäni on todella hyvin toteutettu. Kahdeksan kysymyksen avulla saat aikalailla varman vastauksen sinulle sopivasta meikkivoiteen sävystä, jonka voit tietenkin käydä vielä hauskuudeksi varmistamassa lähimmällä L’Oreal jälleenmyyjälläsi. Meikkien sävyistä on usein kaiken maailman karttoja, ja loppupeleissä monen meikkituotteen osalta sävykartta onkin riittävä keino oikean värin löytämiseen. Meikkivoide on kuitenkin kaikkein tärkein, se kun luo pohjan kaikella, ja kuten joku fiksu joskus sanoi, meikki korostaa ihmisen parhaita puolia sen kummemmin näkymättä! 🙂

Testin pääset tekemään täältä ja muistahan palata sen jälkeen kertomaan, mikä oli sun sävy ja muutenkin kuulisin mielelläni siitä, onko tämä voide teille tuttu. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan yllänäkyvässä kuvassa olevat tuotteet. Osallistumisaikaa on 30.11 saakka, onnea kaikille tasapuolisesti! 🙂

Yhteistyössä L’Orealin kanssa.

Lue myös

X