Joka ikinen kerta kun kävelen kampaajalta ulos nyökkäilen mielessäni sille mantralle, että tukka hyvin, kaikki hyvin. Miten paljon elävämmän ja terveemmän näköinen tukka on kun sitä on napsaistu lyhyemmäksi ja kun väri on juuri omalle ihonsävylle sopiva, oli se sit mikä hyvänsä.

Noora tiesi jo etukäteen mitä mulla oli mielessä ja hyvin nopeasti ruvettiinkin hommiin. Tai noh, minä join teetä ja höpöttelin, en niinkään tehnyt hommia. Toiveena oli siis ylemmäs ylettyvät raidat, lämmin väri ja yleisesti ottaen sellainen hieman tasaisempi sävy syksyä kohden. Mä pidän kovasti kesäisin siitä, että on vaaleammat latvat, mutta etenkin kasvojen kalvetessa (aika outoa että se on edes mahdollista tämän kesän jälkeen, mutta näemmä on) sitä kaipaa hiuksilta jotain muuta.

IMG_1585

Ja voi jestas, että olen tyytyväinen. Pituutta napattiin pois yllättävän paljon, varmaan sellaiset reilu 5 cm ja nyt latva näyttääkin paksummalta ja terveemmältä. Suurin muutos on kuitenkin hiusten käsiteltävyydessä, ihan uskomatonta miten tuo 5cm:n muutos sai aikaan sen ettei tukka vain roiku vaan asettuu kauniimmin!

IMG_1591-2

Väri on just eikä melkein. Tällainen kauniin lämpimänä hehkuva ruskea, joka eri valoissa näyttäytyy eri tavoin. Ulkona se on punertavampi, sisällä kultaan taittavampi, mutta oli mikä oli, mä olen myyty. Iho tuntui samantien oikein ”puhkeavan” kukkaan ja hehkuvan ihan eri tavoin. Yleisilme muuttui aivan saman tien ja olo olikin kampaamon jälkeen kuin mainoksissa ”I’m worth it”.

Perun sanani. Kulmakarvojen värjäys on minikasvojenkohotus, hiusten leikkaus ja värjäys täydellinen kasvojenkohotus!

Huomaako sen, että olen tyytyväinen? 😀 Mitäs te pidätte?

ps. Huomasitteko, että Annan sivusto on päivittynyt tässä hiljaiseloni aikana! Mitäs pidätte siitä?

X