Xenia's day

Tulevan kummityttöni huone

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Parhaan ystäväni pieni tyttö ja minun kummityttöni on syntymässä ihan lähiaikoina ja sitä varten puunasimme pikkuneidin huonetta valmiiksi uudelle tulokkaalle yhteistyössä Desenion kanssa. Seinillä on kaunis ja rauhallinen vaalea harmaa ja lattia on puun sävyä, joten mikäs sopisi paikan päälle paremmin kuin valkoisen, murretun roosan ja puun sävyt. Ystäväni oli todella tyytyväinen lopputulokseen ja niin olin kyllä minäkin. Kokonaisuus on kauniin harmoninen olematta tylsä. Julisteilla ja kehysvärin valinnalla saa kyllä niin paljon aikaiseksi.

IMG_7366P9280229

Hempeiden julisteiden lisäksi halusimme tuoda mukaan pienen kauniin eleen – nimittäin teimme Desenion Persoonalliset julisteet – puolella taulun, jossa on perheen nimi ja pieni teksti. Se rikkoo mielestäni todella kivasti hempeää linjaa, mutta on myös ajatuksen tasolla mielettömän ihana.

Näiden lisäksi huoneeseen päätyi seuraavat julisteet:

P9280244P9280218

Lastenhuoneen sisustamisessa on kyllä omat puolensa. Siellä saa laittaa just niin paljon suloisia juttuja kuin sielu sietää ja lopputulos ei koskaan mene överiksi. Nyt ei sit kuin odottamaan, että pieni neiti pääsee näkemään oman huoneensa!<3

Halusimme antaa teillekin jotain, nimittäin nyt yhdellä teistä olis mahdollisuus voittaa haluamansa persoonallinen juliste omalla tekstillä valitsemineen kehyksineen. Kilpailuun voitte osallistua kommentoimalla postaukseen mikä juliste teitä miellyttää eniten. Kilpailuaikaa on 1.11 asti!

Lisäksi saatte 10%:n lisäalennuksen Desenion -30% viikonloppukampanjan aikana koodilla XENIA10 (28.10 asti). Koodi ei koske kehyksiä eikä Handpicked- / Collaboration- / persoonallisia julisteita.

Mitäs te pidätte lopputuloksesta? 🙂

X