Xenia's day

Tuliaiseni!

Teksti: Anna.fi

Mehän lähdettiin Kreikkaan nimenomaan rentoutumaan eikä niinkään ostostelemaan. Muutama mekko tarttui mukaan mutta loppupeleissä ei mennyt rahallisesti paljon yhtään mihinkään muuhun kuin ruokailuun ja retkeilyyn.

Lentokoneessa takaisin tullessa en kuitenkaan enää voinut vastustaa kiusausta napata mukaan paria juttua, jotka olivat aivan liian houkuttelevia ohitettavaksi! Lentokoneen kuvastoa selaillessani katseeni kiinnittyi ensinnäkin Diorin lip maximizeriin jota mulla on joskus ollutkin ja toiseksi Smashboxin huuliliiltopakettiin joka sisälsi 6 eri sävyä ja vieläpä juuri täydellisiä sellaisia.

Smashboxin kiillot koin hyviksi jo Dubain reissun jälkeen ja voi sitä harmistusta kun hävitin sen putkilon melkein heti kotiinpäästyäni! Nyt olin ihana tytär ja annoin äipälle kolme sävyä joista tiesin hänen pitävän enemmän ja pidin itselläni nämä neutraalimmat ja vaaleammat sävyt.

Kaksi vasemmanpuoleista ovat kimaltavampia kuin tuo kolmas smashbox kiilto, mutta kokeiltuani näitä kaikkia voin sanoa että hyviä ovat!

Värisävyt ovat vasemmalta alkaen illume, afterglow, infinite ja 001. 🙂
Kysymys! Tietääkö kukaan saako Smashboxin meikkejä ostaa jostain nettikaupasta tai muuten vain Suomesta?

Lue myös

X