Xenia's day

Tummien seinien himo

Teksti: Xenia

linkit kaupallisia linkkejä

tummatseinät

Kuvat Pinterest – boardistani Dark Bedroom

En tiedä liittyykö nyt alkavaan talveen (jes, nyt voi vihdoin sanoa niin!!!) vai mihin, mutta mua himottaa tällä hetkellä ihan älyttömästi tummat seinät esimerkiksi makuuhuoneeseen.

Ylipäänsä olen tässä sanotaanko tämän vuoden puolella tykästynyt suuresti kontrasteihin ja tuonut sitä myöten kotiimme esimerkiksi mustia yksityiskohtia, joita olen jo pidempään vältellyt. Nyt ne eivät kuitenkaan tunnu enää riittävän tälle loputtomalle sisustuintoilijalle, vaan olen varovasti alkanut vihjailemaan miehelleni tummista seinistä makkarissa (lue: tuonut hänelle maalinäytteitä eteen:D). Noh, hänhän on tästä melko innoissaan enkä yhtään ihmettelisi vaikka tällainen muutos tultaisiin vielä tekemään meidän makkariin.

Toisaalta. Meillä on tässä pian alkamassa autotallin teko ja sen myötä talo valmistuu niin pitkälle että voisimme periaatteessa tämän myydä ja mennä eteenpäin. Siellä on nimittäin aika usein joitain sellaisia kohteita myynnissä, jotka meitä kiinnostaa. Olemme lähiaikoina myös lämmenneet ajatukselle remontoimisesta rakentamisen sijaan. Siinä on kuitenkin monta hyvää puolta. Ensinnäkin ei välttämättä tarvitsisi muuttaa vuokralle väliajalla ja sen lisäksi projekti kestäisi huomattavasti vähemmän aikaa.

Noh, nähtäväksi jää mitä tuon suhteen tapahtuu, mutta pieni maalausprojekti tähän talven keskelle sopisi mulle paremmin kuin hyvin. Se on ehkä kaikkein helpoin, mutta myös tehokkain tapa muuttaa huoneen ulkonäköä täysin ja maalinhan saa aina vaihdettua melko helposti toisin kuin esimerkiksi tapetin, jonka poistaminen on yksi epämielyttävimmistä askareista ikinä – minun mielestäni ainakin.

Kotiin liittyen Elloksella on nyt huikea kamppis, eli 20%:n ale kaikista kodin tuotteista, myös tuotemerkeistä!!! Alla omia suosikkejani!

koti
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Mukavaa alkavaa viikonloppua teille kaikille! Me ajateltiin syödä tänään nepalilaista ruokaa, en malta odottaa! 😛

 

Lue myös

X