Xenia's day

Tummien silmänalusten pelastus ja muita tämän hetken suosikkeja

Teksti: Xenia

postauksen tuotteet saatu Nordicfeel -nettikaupasta

P9260435P9260438P9260449

En tiedä mistä johtuu, mutta tällä hetkellä kaikkein haastavinta meikissä tuntuu olevan nimenomaan silmänalusten peittäminen. 😀 Ranskassa se on kuulemma muodikasta jos on tummat silmänaluset, mutta mä en niistä niin kauheasti välitä ja yritänkin ne saada kaikin tavoin piiloon aina meikatessani. Muutama luottotunte on syntynyt tässä vuosien varrella ja ajattelinkin jakaa sen teille, jotka kenties tarvitsette yhtä paljon peitevoiteeltanne!

Helena Rubinsteinin Magic Concealerin voittanutta ei olekaan. Tämä peittää nimittäin kaiken! Silmän sisänurkkaan ja alle laitan yleensä vielä aavistuksen Yves Saint Laurentin Touche Eclat valokynää. Nämä kaksi yhdessä on loistava kombo, joka on jäänyt mulla käyttöön!

Sen lisäksi halusin nostaa esiin muutaman muunkin tuotteen, jotka ovat tällä hetkellä kovassa käytössä. Nimittäin tuo Batisten Dry Shampoo, joka on tarkoitettu tummille hiuksille ja tuo Clarinsin luomiväri, jonka värit ovat just eikä melkein! Ensimmäinen pelastaa aina kun tukka alkaa pikkuhiljaa olemaan pesun tarpeessa ja tekee hiukset todella muhkeiksi. Täydellinen ponnarikampauksiin!! Tuo luomiväri on puolestaan loistava jo pienen kokonsakin puolesta, aina kun ei jaksa kantaa sitä Urban Decayn Naked palettia mukana. Paletti on nimeltään 4-Colour Eyeshadow Palette ja mulla sävynä on 01 nude! 🙂

Täällä on vietetty viikonloppua jouluhengessä eri joulumarkkinoilla käyden. Eilen oltiin Malmgårdin joulumarkkinoilla ja vanhassa kaupungissa ja syömässä Zum Beispielissa. Tänään mennään puolestaan katsomaan yhtä taloa, mikä kiinnostaisi remontointimielessä. Aika jännää!

Mukavaa sunnuntaita teille kaikille!

Zalandolla alkaa tänään muuten designerale! Käykääpä kurkkaamassa!

Lue myös

X