Xenia's day

Tuoksuja ja kasvotuotteita

Teksti: Anna.fi
Minä rakastan erilaisia hajuvesiä. Minulle ei riitä yksi, vaan on oltava oma tuoksunsa jokaiseen fiilikseen. Hajuvesiä kertyy yleensä lahjoina ja tietenkin matkoilta kun hajuvedethän on tunnetusti edullisempia taxfree myymälöissä. Tässäpä nyt siis kaikki hajuveteni, joita kaikkia käytän enemmän tai vähemmän.
Versace bright crystal
Gucci Guilty
Max Mara Le Parfum
Chanel Chance
eau de Sisley
Reese Witherspoon Love to the Fullest
Bvlgari

Näistä kaikista ehdoton lempparein on Chanel chance ja Gucci Gyilty. Kolmanneksi eniten käytän ehkäpä joko Versacea tai Max Maraa. 🙂 Kuvailin myös kasvojan puhdistustuotteitani.

Kuivalle iholle sopivat kasvojen pesutuote ja kasvovesi sekä kirkastava kuorinta, joka käy myös naamioksi. Koska minulla on melko kuiva iho, myös nämä tuotteet ovat kovassa käytössä..

Todella hyviä ja tehokkaita kumpainenkin..:) Mulla on muuten kauhea kaipuu Dubaihin. Meillä on tuossa lipaston päällä tuollainen elektroninen valokuvakehys ja siinä on muistitikulla kuvia Dubaista. Tulee oikeasti haikea fiilis niitä katsellessa, sillä loma siellä on ollut paras loma ikinä! 🙂 Toivottavasti päästään sinne vielä joskus!

Nyt alan lukemaan tenttiin joka on 20 päivä eli nyt se sit alkaa. Tällaisen aamiaisen voimalla ajattelin viettää muutaman tunnin nenä kirjassa..

Maitoon tehtyä mikropuuroa (jonka taas onnistuin kiehauttamaan yli:D), vadelmia ja raejuustoa. Hyvää ja täyttävää! Nyt kumminkin lukemaan eli palailen taas kun olen valmis. 😉 Kivaa lauantaita kaikille!

Lue myös

X