Yleinen

Tuoksulahja minulta minulle

30.12.2017 Teksti: Xenia

linkit kaupallisia linkkejä

PC180005

Tutustuin joskus pari vuotta sitten Jo Malonen tuoksuihin, tuoksukynttilöihin ja muihin tuoksulahjoihin ja rakastuin niihin täysin. Ostin pari tuoksua Enkuista ja Heathrown lentokentältä ja olen myös polttanut heidän tuoksukynttilöitään useampaan otteeseen.

Kävin tuossa muutama viikko sit pikaviisitillä Tukholmassa ja lentokentällä törmäsin Jo Malonen hyllykköön. Noh, arvata saattaa etten päässyt lähtemään sieltä tyhjin käsin vaan hankin itselleni tämän aivan älyttömän ihanan Wood Sage & Sea Salt tuoksun sekä hieman joululahjoja läheisilleni.

Tuoksu on aivan huikea ja sitä myyvän Kicksin sivulla sitä kuvataan seuraavasti:

”Lennä tuuliselle rannalle, jossa aallot vaahtoavat, ilma tuoksuu suolalta, ja kallioiden mineraalien tuoksut saatavat kehon sykkimään elämää. Maasävyisen raikas salvia tuo vihreyttä. Eläväinen, raikas ja täynnä elämää.”

Tuoksu on raikas, maan läheinen, mutta siinä on kuitenkin kiinnostavaa lämpöä ja vihreyttä. Tätä olen itseasiassa käyttänyt nyt reilu kaksi viikkoa joka ikinen päivä, eli tämä meni kerta heitolla mun suosikikseni. Jos siellä on muita Jo Malone faneja, niin suosittelen tsekkaamaan Kicksin nettikaupan osaston tältä saralta. Myymälöissä niitä ei myydä, mutta verkkokauppa toimittaa niitä Suomeen. Mua kiinnostaa Lime Basil & Mandarin tuoksu sekä Earl Grey & Cucumber tuoksu.

Oletteko te tutustuneet jo tähän tuoksumerkkiin? Kannattaa muuten tsekata myös heidän tuoksukynttilät ja muut tuotteet, ovat aivan huikeita lahjaideoita!!!!

Mukavaa lauantaita jokaiselle!

Kommentit (5)

Moikka! Tuo Lime, Basil & Mandarin on mun ehdoton suosikki! Kävin juuri Lontoossa ja Heathrow:ltä piti käydä nappaamassa pullo ihanaa vartalo- ja käsivoidetta ?

Tämäpä sattui, sillä googlettelin näitä tuoksuja pitkään pari päivää sitten. En vain uskalla tilata tuoksuttelematta niitä. Tosin mietin sitä usea tuoksun settiä, mutta se oli Kicksillä loppuunmyyty.

Uskon, että tykkään samantyyppisistä tuoksuista kuin sinä: jollen väärin muista, sinäkin tykkäät Chanelin Chance Eau Tendresta. Mitkä ne muut Jo Malinen tuoksuu ovat?

Mitkä ne muut sinun Jo Malonen tuoksusi ovat? ?

Heippa xenia! Pidin ennen kovasti blogistasi ja sitä tuli paljon lueskeltua. Nyt selasin nopeasti vaan nuo aloitustekstit ja lähes jokaisessa lukee ”sisältää kaupallisia linkkejä”
Minusta olisi mukava saada lukea sitä oikeeta xeniaa mikä joskus oli 🙂

Nykyisin merkintä pitää olla alussa, johtuu varmasti siitä, sillä kaupallisia linkkejä käytän itseasiassa vähemmän kuin ennen.:)

Moikka! Tuo Lime, Basil & Mandarin on mun ehdoton suosikki! Kävin juuri Lontoossa ja Heathrow:ltä piti käydä nappaamassa pullo ihanaa vartalo- ja käsivoidetta ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *