Xenia's day

Tuoksulahja minulta minulle

Teksti: Xenia

linkit kaupallisia linkkejä

PC180005

Tutustuin joskus pari vuotta sitten Jo Malonen tuoksuihin, tuoksukynttilöihin ja muihin tuoksulahjoihin ja rakastuin niihin täysin. Ostin pari tuoksua Enkuista ja Heathrown lentokentältä ja olen myös polttanut heidän tuoksukynttilöitään useampaan otteeseen.

Kävin tuossa muutama viikko sit pikaviisitillä Tukholmassa ja lentokentällä törmäsin Jo Malonen hyllykköön. Noh, arvata saattaa etten päässyt lähtemään sieltä tyhjin käsin vaan hankin itselleni tämän aivan älyttömän ihanan Wood Sage & Sea Salt tuoksun sekä hieman joululahjoja läheisilleni.

Tuoksu on aivan huikea ja sitä myyvän Kicksin sivulla sitä kuvataan seuraavasti:

”Lennä tuuliselle rannalle, jossa aallot vaahtoavat, ilma tuoksuu suolalta, ja kallioiden mineraalien tuoksut saatavat kehon sykkimään elämää. Maasävyisen raikas salvia tuo vihreyttä. Eläväinen, raikas ja täynnä elämää.”

Tuoksu on raikas, maan läheinen, mutta siinä on kuitenkin kiinnostavaa lämpöä ja vihreyttä. Tätä olen itseasiassa käyttänyt nyt reilu kaksi viikkoa joka ikinen päivä, eli tämä meni kerta heitolla mun suosikikseni. Jos siellä on muita Jo Malone faneja, niin suosittelen tsekkaamaan Kicksin nettikaupan osaston tältä saralta. Myymälöissä niitä ei myydä, mutta verkkokauppa toimittaa niitä Suomeen. Mua kiinnostaa Lime Basil & Mandarin tuoksu sekä Earl Grey & Cucumber tuoksu.

Oletteko te tutustuneet jo tähän tuoksumerkkiin? Kannattaa muuten tsekata myös heidän tuoksukynttilät ja muut tuotteet, ovat aivan huikeita lahjaideoita!!!!

Mukavaa lauantaita jokaiselle!

Lue myös

X