Mainos Xenia's day

Tuoksun merkitys

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö: Glade

Mulla on aina ollut hyvä tuoksumuisti. Tietyt tuoksut tuovat mieleen tiettyjä hetkiä ja ihmisiä ja mielestäni tuoksun merkitys esimerkiksi kodin viihtyisyyden lisääjänä on todella suuri. Olen ollut erilaisten huonetuoksujen ja ilmanraikastajien fani jo iän ikuisuudet, joten lähdin innolla yhteistyöhön Gladen kanssa kokeillakseni heidän Touch & Fresh ja 5 in 1 Aerosol spray- ilmanraikastimia.

Moni saattaa liittää tämän tyyppiset tuoksut lähinnä kylphuoneiden ja wc-tilojen raikastamiseen, mutta se on vain osa totuutta. Nämä nimittäin toimivat ihan koko kodin huoneilman raikastamisessa ja halutessaan näitä pieniä uudelleentäytettäviä telineitä voi asentaa eri tiloihin. Meillä tällainen on esimerkiksi makkarissa, kylppäreissä ja kodinhoitohuoneessa.

P3140133

Glade Touch & Fresh on todella monikäyttöinen ja pienikokoinen ilmanraikastin. Aloituspakkauksessa tulee mukana tuoksu, pidike ja teline ja täyttöpakkauksia voi ostaa tuoksun loputtua oman tuoksumakunsa mukaan. Miltä kuulostaisi esimerkiksi oma suosikkini Pure Clean linen, joka nimensä mukaisesti on todella raikas ja hempeä tuoksu. Pidikkeen saa myös irti telineestä, eli sitä voi halutessaan käydä suihkimassa muihinkin huoneisiin. Todella kätevää!

Toinen omaan nenääni erityisen miellyttävä tuoksu on Ocean Adventure, joka tuo mieleen raikkaan meri-ilman. Itseasiassa huonetuoksuissa ja ilmanraikastimissa tuoksumakuni on hyvin samankaltainen kuin hajuvesienkin suhteen. Raikkaat ja puhtaat tuoksut vetävät  kepeiden kukkaistuoksujen lisäksi puoleensa!

P3200006P3140165

Ocean Adventure löytyy myös 5 in 1 ilmanraikastinaerosolina, joka poistaa hajuja ja raikastaa pitkäkestoisesti. Tämä on mun kodinhoitohuoneen suosikkini, mielettömän tehokas, olematta kuitenkaan liian voimakas omaan nenääni. Sheer Vanilla Blossom on pehmeä, puuterinen vanilja ja hyvin saman tyyppinen tuoksu tuon Touch & Fresh Romantic Vanilla Blossomin kanssa

P3200285

Gladen tuoksut on pyritty suunnittelemaan niin, että ne sopisivat mahdollisimman moneen tilaan ja käyttöön ja lisäksi ulkomuotoon on kiinnitetty huomiota, niin että ne sopisivat saumattomasti myös sisustukseen. Itseasiassa näiden postauksessa nähtyjen tuotteiden lisäksi Gladen tuoteperheeseen kuuluvat myös pistorasiaan kiinnitettävät sähköiset ilmanraikastimet, tekstiilien raikastamiseen sopiva Air & Fabrics aerosoli sekä monelle varmastikin tutut tuoksukynttilät.

Kevät on tuloillaan ja sen myötä on ainakin meillä kevätsiivouksen aika. Mikäs sen parempi tapa ottaa kevät vastaan kuin puhtaassa, hyvältä tuoksuvassa kodissa, keväisten tekstiilien ja kukka-asetelmien ympäröimänä. Kauden vaihtuminen saa minussa aina aikaan saman odottavan fiiliksen. Tämäkään kevät ei ole poikkeus.

Ihanan tuoksuista viikon alkua teille kaikille!

X