Xenia's day

Turhautunut

Teksti: Xenia

Mä olen henkeen ja vereen kuuhullu. Tai siis en saa koskaan nukuttua silloin jos on täysi kuu. Luulen, että se johtuu pitkälti siitä, että valon määrä on yölläkin suurempi ja herkkäuniselle se on aika suurikin tekijä. Meidän makkarin ikkunat on kyllä todella pimeät, mutta valoa kantautuu sisään myös makkarin lasiovien kautta. Toisaalta tähän viimeöiseen kukkumiseen vaikuttaa myös pojan yskänpuuskat, jotka ovat jo niin tuttua kauraa.

Päiväkodista tuli toisaalta just viestiä, että vatsatautia on liikkeellä. Voin kertoa, että se ei nyt oikein nappaisi.

Niin ja siis tuohon otsikkoon viitaten, mä olen vähän turhautunut. Tai itseasiassa vähän on tosi miedosti ilmaistu. Himoitsin nimittäin sunnuntaina nuudeleita wokkini kanssa, enkä kvinoaa. Halusin maistaa sen munanuudelin herkullisen maun ja elää normaalisti. Turhautti että jouduin miettimään voinko ottaa hunajaa teehen tai banaania välipalaksi. Mulla on muutenkin herkkä vatsa, jolloin joudun karsimaan tosi paljon ns terveellisiä juttuja pois, niin sit kun vedetään vielä tasaisella verensokerilla niin käy tylsäksi ja itseasiassa paljon vaikeammaksikin aina välillä.

IMG_1373

Tiedän, että omaa kehoa pitäisi rakastaa, eikä siitä saisi ajatella huonoja asioita, mutta kyllä se kieltämättä pistää välillä vihastumaan, että tässä yritän kaiken maailman vippaskonsteja ihan sokkona, että keho löytäisi tasapainon. On nimittäin tosi vaikea korjata jotain kun ei tiedä täsmälleen missä mättää. Kärsivällisyyttä koetellaan, mutta on oltava kärsivällinen, kuten viimeksikin.

Ja loppupeleissä voin ainakin sanoa, että olen kokeillut kaiken. Paitsi sen päällä seisomisen. 😀

Ja hei, teille kysymys, jolla on kenties kolmas lapsi saanut alkunsa hoitojen avulla. Saitteko lähetteen automaattisesti yksityiselle puolelle, sillä käsittääkseni kela ei ymmärrettävästikään hoitoja kata jos on jo kaksi yhteistä lasta?

Netistä yritin löytää tietoa, mutta aika ristiriitaisia juttuja löysin. Eli kokemuksista olisin kiitollinen!

Ensimmäinen kuva on Porvoon uudesta O.M.B raflasta, jonka takana pyörii useampikin ystävä ja tuttu ja itseasiassa mieheni firma oli rakennuksen pääurakoitsijana. Käykää kokeilemassa, tuo eggs benedict oli to die for!

Lue myös

X