Baby Bear Interior

Tytön lempipaikka

19.3.2016 Teksti:

Viikko ennen muuttoamme päätin lähteä kokeilemaan yhteistyön merkeissä Jollyroomin tuotteita. Tiipii-telttaan oltiin katseltu jo aiemmin sillä silmällä, joten nähtyäni tämän Alice & Fox -merkin teltan Jollyroomin valikoimassa, oli valinta sillä selvä. Värien puolesta pähkäiltiin vaaleanvihreän ja tämän vaaleanpunainen välillä. Lopulta päädyyttiin sit tähän jo pelkästään sen vuoksi että se sopii niin kauniisti tytön huoneen muuhun sisustukseen.
P3110002
Heti muuttopäivänä kasailin tätä täällä itsekseni ja saman tien tyttö ihastui tähän aivan valtavasti. Mummut ja vaarit kutsutaan aina telttaan lukuhetkeksi ja iltaisin köllötellään koko perhe tuolla. Vitsailtiinkin jo miehen kanssa että jonain päivänä meidän pitää järkätä nukkumiset tuolla, voisin kuvitella että se olisi tyttärellemme aika mahtava juttu.
P3110005
Laitoin tytön valopallot tuohon päälle roikkumaan ja sisään pari lampaantaljaa ja muutaman tyynyn. Halusin että teltassa olisi kotoisa ja pehmeä tunnelma ja mielestäni se onnistui todella hyvin.
Tässä siis mielestäni mainio idea vaikkapa lahjaksi lapselle. Suosittelenkin kurkkaamaan Instagram-tilini xeniasday, siellä olisi nimittäin aika mahtava kilpailu käynnissä! 😉

postauksen tuote saatu blogin kautta

Kommentit (3)

Niin.. Rahaa en tästä saa, olen vain erittäin tyytyväinen, pitkästä aikaa sellainen juttu joka tuo iloa päivittäin. :)Tässä blogissa hyvin vähän mainontaa joten en nyt ihan ymmärrä mistä kiikastaa? 🙂

Eikös tuo ole mitoiltaan tosi iso? Vai onko noita pienempiäkin? Meidän tytön huoneeseen ei millään mahdu; harmi on nimittäin tosi kivannäköinen!

Tää on kyllä aika reilu. Meni tuonne matalampaan nurkkaan jotenkin kätevästi kun sinne ei voi mitään kovinkaan korkeaa laittaa muutenkaan!:)

Niin.. Rahaa en tästä saa, olen vain erittäin tyytyväinen, pitkästä aikaa sellainen juttu joka tuo iloa päivittäin. :)Tässä blogissa hyvin vähän mainontaa joten en nyt ihan ymmärrä mistä kiikastaa? 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *