Baby Bear

Tytön synttärilahja

13.4.2016 Teksti:

Tää alkuviikko on mennyt kovassa kiireessä. Muutamana päivänä on opintojen vuoksi oltava Helsingissä joten vasta näin illasta pääsen koneen äärelle. Tyttö on tuolla juuri nauttimassa kylvystä daddyn kanssa ja mä ajattelin naputella muutaman sanan tytölle antamastamme synttärilahjasta. Ajattelimme että kotona meillä on jo kaikkea joten käänsimme katseemme ulos ja hankimme hänelle keinun ja erillisen liukumäen, josta mieheni rakensi tuollaisen helposti kiivettävän telineen.
IMG_4283
Muutama juttu halutaan vielä lisää tänne meidän pihalle. Ensinnäkin tietysti aita, joka tehdään varmaankin lähiviikkoina ja sen lisäksi vielä hiekkalaatikko, joka on sekin kuulemma helppo askarrella itse. Kerta vihdoinkin on piha, on kivaa kun siellä voi leikkiä ja aidan jälkeen vieläpä mukavan turvallisesti rajatulla alueella (tokikaan en häntä yksikseni jättäisi, mutta ymmärrätte pointin!). Ensi vuonna kun tyttö on hieman vanhempi olisi tarkoituksena rakennella hänelle oma leikkimökki samassa tyylissä kuin meidän talo. Musta ne miniversiot kun on niin suloisia ja uskon että hän siitä nauttisi paljon. Näillä mennään kuitenkin tänä vuonna ja voin kertoa että iloa näistä on riittänyt jo tähänkin mennessä. Kotiin päästyämme mennään aina keinumaan ja ruuankin jälkeen voidaan mennä vielä pihalle leikkimään, etenkin nyt kun valoa riittää huomattavasti pidempään. Kyllä tätä omaa pihaa kannattikin odottaa, näin taitaa tyttökin ajatella!
Mukavaa viikon jatkoa teille kaikille!

Kommentit (6)

Voin lämpimästi suositella trampoliinin hankintaa pihan leikkivälineiden jatkoksi. Ainakin meidän suvussa jättitrampoliini on jaksanut viehättää eri-ikäisiä vauvasta vaariin jo monta vuotta 🙂 ja on hyvää kuntoiluakin!

Onpa ihana lahja! Meillä kans suunnitelmissa tarkotus rakentaa aita, joskus hamassa tulevaisuudessa, kun ois siihen varaa..oon miettinyt, et istuttaisko jotain pensasta vai rakentais ja kumpi ois halvempaa/helpompi. Molemmissa on puolensa..ja toisaalta tykkäisin jostain kauniista pensasaidasta, mut sen hoitaminen ei kyl tunnu hyvältä idikseltä. 😀

Me tehdään tonne taakse ihan vaan sellainen metallinen verkkoaita, jonka ympärille sit jotain pensasta. Sit sivulle ja eteen sellaista valkoista aitaa! 😀 Että kaikkea sekaisin! 😀

Haha, hyvä idis muutes! Pitäs varmaan alkaa selvitellä, et paljonko maksais eri vaihtoehdot ja mitä muuta pitäis ottaa huomioon, niin sais joskus tuon pihankin tehtyä..

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *