IMG_0459

Oltiin mieheni kanssa lähes vuorokausi kaksistaan hänen syntymäpäiviään viettäen ja sinä aikana tyttö pääsi vaarin ja mummun luokse hoitoon. Ja voi vitsit mitä kaikkea he olivatkaan tehneet. Käyneet uimassa, syöneet herkullista pasta bolognesea (pakko pyytää isältä resepti, mun versio ei uppoa samalla tavalla!), nukkuneet, käyneet metsäretkellä ja bongailemassa lintuja ja eläimiä ja nukkuneet päikkäreitä yhdessä.
Eilen palailtiin ennen päikkäriaikaa takaisin ja saatiin siinä nauttia innostuneesta höpötyksestä hetki jos toinenkin. Kotiin päästyämme mies meni viemään tyttöä päikkäreille kun minä purin laukkuja ja kun menin heitä katsomaan, he kumpikin olivat nukahtaneet tytön leikkitelttaan. Sieltä kuului tasainen tuhina, joten ajattelin että otan itsekin kaiken tästä irti ja menin ihan sänkyyn asti lepäilemään.
Iltapäivästä tyttö sai puolestaan antaa isälle oman synttärilahjansa, eli isin ja tyttöjen lettikirjan, jota päästiinkin kokeilemaan saman tien. Mieheni onnistui leteissä alkajaksi todella hyvin ja siitä innostuneena tyttäremme halusi myös laittaa muiden hiuksia. Yksi vilkaisu daddyn tukkaan ja totesi, että mammalla taitaa olla paremmat mahdollisuudet leteille. 😀 Siispä istuin hänen edessään varmaan puoli tuntia ja nautin hiusten harjauksesta jokaikisellä harjalla mitä taloudestamme löytyy ja siihen päälle sain tällaisen hienon ja todella vaatimattoman ja ajattoman kampauksen. Kyllä minun nyt kelpaa!
Ei siinä, tällaiset leikit on aika mukavia kun saa samalla hiustenharjausta ja muuta mukavaa, mä kun olen aina tykännyt siitä jos joku laittaa mun hiuksia ja rakastan esimerkiksi päänahkahierontaa.
Tänään palattiin taas arkeen, enää onkin reilu kuukausi siihen että tyttäreni kesäloma alkaa, mihin tämä kevät menikään?
Mitä ihaninta alkavaa viikkoa teille kaikille! 🙂

X