xenia's day

Ultrakuulumisia

Teksti:

IMG_7121
Käytiin maanantai-illasta ylimääräisessä ultrassa tsekkaamassa vähän rakenteita ja mahdollista sukupuolta. Kaikki oli enemmän kuin hyvin, siellä se vauva möllötteli ja köllötteli nukkuen koko ultran ajan. Koon puolesta kaikki oli ok (reisiluu, pää ja vatsan ympärys) ja pari päivää pidemmällä oli mittojen mukaan. Painoarviokin oli jo 195g, että sellainen suklaalevyn kokoinen pikkuinen siellä nyt on. <3
Kovasti yritettiin tsekata sukupuoltakin ja hyvin varovainen arvio saatiin, mutta napanuora meni just siitä jalkojen välistä, joten mitään selkeää vastausta ei ollut tarjolla. Ei siis lähdetä vielä maalaamaan lastenhuoneen seiniä, ihan kuten ultraajakin sanoi, vaan odotellaan kiltisti josko vauva haluisi olla hieman vähemmän ujo seuraavassa ultrassa. <3
Joka ikinen kerta kun vauvan näkee on jotenkin niin hyvä fiilis. Tuossa ultraan asti ja ultrassa vauva on majaillut ainakin viikon istukan takana vieläpä niin että potki kohti selkää, mutta eilen kääntyi lounaan jälkeen silleen että nyt tuntuu jo aika hyvinkin potkuja, ja myös ulkopuolelta. Mieskin ne tunsi eilen ja voi sitä hymyä mikä hänen kasvoilleen levisi!<3 Istukka oli kyllä melkoinen pehmuke siellä ja niin täysin edessä ja levittäytyi pitkälle ylös. Mun mielestä se on kyllä vaikuttanut ultrakuvien näkyvyyteen mutta ihan loogistahan se olisi?
Kaikki siis enemmän kuin hyvin, mikä on tietysti tärkeintä ja sukupuolen suhteen pysytään vielä ainakin osittain kysymysmerkkinä, katsotaan siis uudestaan/varmistusta julkisen puolen rakenneultrassa! Vielä 2.5 viikkoa, mutta nopeastihan se menee!<3 Sitten ollaankin jo muuten puolen välin yli, aika ällistyttävää! Alku on mennyt ihan sumussa, mutta samalla myös todella nopeasti.
Tällä hetkellä ollaan koko perhe enemmän tai vähemmän nuhassa (tyttö tietysti kaikkein vähiten:D) ja viime yö oli kyllä tuskaa mulle. Muutenkin on raskausaikana ollut nenä koko ajan tukossa niin makuuasennossa tuntui ettei saanut henkeä sit millään. Kasasin lopulta joskus aamuyöstä kauhean kasan tyynyjä yläkropan alle ja sit helpotti vähän. Nyt kyllä väsyttää ja paljon!
Mukavaa keskiviikkoa teille kaikille! 🙂

X