kesäpaikkaunelmia

kuvat pinterest boardistani kesäpaikka

Hyvää juhannusaattoa kaikille! Olettekos mökkeilemässä vai viettämässä ihan kaupunkijuhannusta? Meillä on vähän jotain siltä väliltä. Puitteet tulee olemaan ainakin tänään merihenkiset, mutta kuitenkin niin, että ollaan ihan lähellä kaupunkia – varmuuden vuoksi.

Huomenna sit puolestaan suunnitelmat vielä vähän avoinna, mutta jotain olisi tarkoitus tehdä ystävien ja lasten kesken, jos ei muuta niin sit saunomista ja hyvää ruokaa, se kun ei koskaan voi mennä pieleen!

Näin juhannuksen alla ajattelin samalla vähän raottaa meidän unelmia kesämökin osalta. Kun kesämökkiä ajattelen, mulle nousee ensimmäisenä mieleen ne puitteet ja maisemat mitä haluaisin siellä nähdä, itse mökki  on ns toissijainen jos sitä voi kunnostaa/laajentaa. Mä olen viettänyt kaikki lapsuuteni kesät mökillä merimaisemissa, joten meri vetää puoleensa, vaikka toki makea vesi ja järvet olisivat välillä ehkä helpompi vaihtoehto.

Joka tapauksessa, tällaisiin meillä ei ole rahkeita vielä ainakaan hetkeen, pitää ensin kerätä pääomaa, jota voi sit sijoittaa muihin asioihin. Eteenpäin ollaan kuitenkin menossa ja kenties tilanne onkin aivan toisenlainen vaikkapa viiden vuoden sisällä. 🙂 Sitä ennen tyydytään ihailemaan näitä mökkikaunokaisia niin pinterestin, sisustuslehtien kuin oikotienkin valikoimasta ja unelmoimaan siitä, mitä kaikkea omalle mökille olisi toiveena. Periaatteessa olisi nimittäin ihanaa, että mökkiä voisi käyttää vuoden ympäri, eli että sinne pääsisi autolla, mutta toisaalta joku niissä saaripaikoissakin viehättää, varmaan juurikin sen vuoksi, että siitä on omaa kokemusta. Lisäksi toiveena olisi että paikka olisi kohtuullisen lähellä kotia, että sinne viitsii lähteä myös lyhyemmiksi pätkiksi kerrallaan. Unelmointia, unelmointia. On kyllä aivan paras harrastus! 🙂

Täällä voidaan muuten aika hyvinkin. Laskettuun aikaan on enää reilu viikko ja unen päästä on saanut vähän paremmin kiinni nyt pari yötä jo. Oon kävellyt viimeisen viikon aikana puhelimen mukaan yli 50 kilometriä, eli ainakin liikkeessä on pysytty ja varmaan sekin vaikuttanut tosi pitkälti olotilaan. Sen vastapainona nälkä onkin ollut aivan valtava ja viimeksi eilen piti vielä lähteä hakemaan pientä toista iltapalaa sängystä kun olin jo valmiina unten maille. Nälkäisenä ei nimittäin unta saa, se on tullut todettua. Vauva on mun mielestä kasvanut nyt tässä parissa viikossa paljon kun maha on aina vain pinkeämpi ja suurempi ja vauvan liikkeet koko ajan kovempia. Saapi nähdä milloin hänet tavataan, mutta eipä tässä enää reilua paria viikkoa enempää mene vaikka mikä tulisi. Keskityn siis täyttämään kalenteria mahdollisimman paljon ja ensi viikolle on vaikka mitä mukavaa ohjelmaa, vaikka ei kyllä harmittaisi läheskään sillä tavalla kuin normaalisti, jos joutuisi syystä tai toisesta perumaan! 😀

Mitä ihaninta juhannusta teille kaikille!

Linkit kaupallisia linkkejä

X