PC010380 PC010386 PC010400 PC010395

Kellot ovat minulle osa asua, mutta myös yksinkertainen tapa pysyä ajan perässä, aina ei nimittäin jaksa kaivella puhelinta esiin. Joskus sanotaanko kuusi-seitsemän vuotta sitten kellon piti olla iso, näyttävä ja mielellään timanttinen, mutta iän myötä pidän yhä simppelimmistä kelloista.

Suomalainen kultakeskus tuo maahaan monia kellomerkkejä, joista Tommy Hilfiger on varmasti melko tunnettu, mutta taannoin sain yhteistyön merkeissä valita kellon myös heidän uuden brändinsä, Paul Hewittin joukosta. Olen näihin kahteen kelloon ollut niin tyytyväinen, että ajattelin kysäistä josko heitä kiinnostaisi lähteä mukaan kilpailuun, jossa yhdelle teistä lähtisi mieleisensä kello mukaan joko Tommy Hilfigeriltä tai Paul Hewittiltä. Vastaus oli kyllä, joten eikun kilpailu pystyyn.

Kilpailuun osallistuaksenne linkkaatte mieleisenne kellon kommenttiboxiin. Tommy Hilfigerin valikoimaa näette täältä ja Paul Hewittin valikoimaa täältä. Kilpailuaikaa on viikko eli se päättyy 15.12 klo 23.59. Muistakaa lisätä kommenttiinne myös sähköpostiosoite, jotta saan voittajaan yhteyden.

Mun ranteesta löytyy Tommy Hilfigerin kulta-hopea kello, jonka mallinumero on SKU1781644. Pidän tästä kovasti koska se menee kivasti niin kultaisten kuin hopeistenkin korujen kanssa ja on silti ajaton ja sopivan simppeli omaan makuuni. Paul Hewittiltä  mulla puolestaan on tämä ruusukultainen malli, johon olen ihastunut palavasti. Väri on just eikä melkein ja mielestäni hyvä valinta jos kultainen on ”liikaa” mutta hopeistakaan ei halua. Kellon yhteydessä mulla on myös tämä harmaa Paul Hewittin käsikoru, joka sopii mun mielestä kelloon kuin nenä päähän! 🙂

Nyt teille puheenvuoro, joten eiku linkkaamaan omaa unelmienne kelloa! Kilpailuonnea kaikille tasapuolisesti!

kellot saatu blogin kautta