Xenia's day

Urheiluvaatteet

Teksti: Anna.fi

Koska urheilen aika paljon, on minulla tietenkin myös erillinen pino vaatteita, jotka on nimenomaan tarkoitettu urheilua varten.. Tähän pinoon sain hyvää täydennystä marraskuiselta Dubain reissultamme, koska siellä Peakin myymälässä oli aivan älyttömät alennukset ja tästä syystä ostin ison kasan urheiluvaatteita pilkkahintaan. Pidemmittä puheitta tässä kuvassa on pelkkiä Peakin juttuja, jotka kaikki Dubaista..

Oikealla puolella ylhäällä ja alhaalla vasemmalla olevissa topeissa on valmiiksi urheilurintsikat, jotka oikeasti tukee yhtä hyvin, kun varsinaiset urheilurintsikat. Tuossa yläoikeessa topissa lukee haalealla turkoosilla merkin nimi, mutta sitä ei nyt tästä näe. Alhaalla oikealla on Peakin urheilurintsikat, jotka on parhaat tähän mennessä. Luulen, että toi ristiin menevä selkä osa on siihen syynä. Tuo vasemman puoleinen ylhäällä oleva urheilupaita on vielä täysin korkkaamaton, mutta se istuu kuin unelma, ja on mahtavaa materiaalia. Sitten perus H&M  ja Gina topit, joita käytän kesällä lenkkeillessäni ja silleen, että on erikseen urheilurintsikat alla..

Tämän jälkeen windstopperi joka on loistava tuulisina päivinä..

Tuo on vaaleansininen ja hankin sen muutama vuosi takaperin kuntomessuilta.. Sitten juoksutakki, jonka ostin Dubaista..

Tämän olettekin nähneet päälläni, kun sitä on jo tullut käytettyäkin.. Tuo on siis sellaista jämäkkää materiaalia, ja tykkään siitä kovasti! 🙂 Plussaa tosta hihassa olevasta taskusta, johon menee soitin näppärästi.. Sitten hupparit, joita käytän joskus kesäisin, kun on liian viileää mennä topilla, mutta liian kuuma takin kanssa..

Vasemmanpuoleinen american eagle merkkinen (Dubaista), keskimmäinen Peak (Dubai) ja vasemmanpuoleinen Peakin myöskin ja ostettu Modasta Kampin keskuksesta.. Sitten alaosiin..

Pitkät juoksutrikoot ostettu lasten puolelta Tampereen koskikeskuksen Intersportista, ja oikean puoleiset 3/4 trikoot Hennesiltä. Jos kesällä on oikein kuuma, pääsee lenkillä alaosaksi tällaiset..

eli trikoo shortsit, joista vasemmanpuoleiset H&M:stä ja oikeanpuoleiset Stadiumista.. Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä urheilukengät..

Vasemmanpuoleisia käytän salilla aina kun tulee sali kausi, ja oikeanpuoleiset on Niken juoksukengät, jotka olen todennut omalla jalalle loistaviksi..

Siinäpä pientä kokoelmaa omista urheiluvaatteista, joita on kerääntynyt matkan varrella. Nyt itseasiassa aion iskeä nuo lyhyemmät mustat trikoot, jonkun perustopin ja mustan juoksutakin päälle ja lähteä J:n kanssa lenkille. Sen jälkeen sit vuorossa vielä ruuan tekoa ja lukemista. Olen iloinen, kun olen saanut aamusta jo luettua 2/3 päivän alueesta ja sen lisäksi vähän jumpattua. Nyt taas olis tarkoitus palata ruotuun tämän pääsiäisen herkuttelun jälkeen eli seuraavat herkut sitten vappuna (kauhea ajatus)..Onko teillä vielä erikoisia pääsiäissuunnitelmia vai onko kaikki juhlat nyt juhlittu? 🙂 Aurinkoista päivää sinne! <3

Lue myös

X