Xenia's day

Uuden kauden uutukaisia

Teksti: Anna.fi
Vaikka alet on täysillä käynnissä, mä ihailin jo uuden kauden juttuja Mytheresan nettiputiikissa. Kauniita juttuja kerta kaikkiaan. Nyt kun vielä osuu se lottovoitto kohdalle (heti ensi lauantaina). 😀

Kaikki kuvat lainattu mytheresa.com sivulta.

Mitäs tykkäätte näistä Chanel henkisistä Toryista? Jos en olisi ostanut niitä balleriinoja viime viikolla, niin viimeistään nämä olisivat lähteneet mukaan! 🙂 Nämä löysin Mytheresasta (baltsut löytyy tästä), ja olihan siellä vaikka mitä muitakin herkkuja uutukaisissa, kuten..

Rupert Sandersonin suloiset mokkakorkkarit (löydätte ne täältä). Oon kiinnittänyt huomiota tähän malliin jo vaikka kuinka monessa värissä, sillä tää toimii mun silmääni jotenkin erityisen hyvin. Onko kellään kokemusta tämän suunnittelijan kengistä?

Nina Riccin kaunis käsilaukku. Mä oon jotenkin viehättynyt kaikista joissa on pitkä olkain. Kaipa mä oon kantanut liian kauan, liikaa tavaraa, speedyssä, jota ei saa olkapäälle. 😀 Laukku löytyy tästä.

Käsittääkseni Marcin lompakot on aika suosittuja ja en kyllä yhtään ihmettele. Tämäkin ajaton yksilö kelpaisi mulle paremmin kuin hyvin. Marcin lompakkon tietoihin tästä.

Olen ihastunut niin kovasti siihen omaan Large Lilyyni, että kelpuuttaisin joskus vielä saman mallin, pienemmässä koossa, ja toisessa värissä. Esim tämä kaunis vaaleanruskea voisi muuttaa mun luokse heti kun saan lottovoiton (eli ensi viikonloppuna kun on iso potti:D). Vaalea laukku löytyy tästä

…ja tämä samaisen mallin krokokuosinen ihastukseni tästä.

Oon salaa haaveillut laadukkaista, mustista nilkkureista maltillisella korolla, ja nää YSL:n vastaavat kelpuuttaisin vaikka heti. Nääkin tilaan heti ensi lauantai-iltana kymmeneltä kunhan oon ensin voittanut ne miljoonat. Usko on vahva!! 🙂  Nämä nilkkurit löydätpi tästä.

Mulla on aivan ihana tummansininen cashmerevillainen takki talveksi, jonka löysin sattumalta mallikappaleista viime syksyn hulluilla päivillä. Tämä trenssimallinen villakangastakki Burberryltä on upea! Kuka sanoi, että talvitakin pitäisi olla muodoton! 😉 Villakangastrenssin löydät tästä.

Onpa kivaa unelmoida. 🙂 Oliko näissä uuden kauden jutuissa mitään sellaista minkä te kelpuuttaisitte? 🙂

Lue myös

X