Xenia's day

Uuden kodin sisustuksen suunnittelua

Teksti:
Xenia

Yksi huonoimmista piirteistäni on kärsimättömyys. Mutta toisaalta se on jossain asioissa myös hyve. Nimittäin sopeudun muuttuviin elämäntilanteisiin yleensä hyvin nopeasti ja nyt en suorastaan malta odottaa, että muutto olisi jo edessä. Nämä odottelut ei ole mun heiniä todellakaan.

Vaikka tämä seuraava kohde ei meidän pidempiaikainen koti olisikaan (tai mistä sitä tietää, pitää löytää joku the one remppakohde tai tontti sitä ennen ja siinähän voi mennä), halutaan tietenkin tehdä siitä mieluisa myös meille, vaikka tätä kohdetta ns myyntiin tehdäänkin.

Selvää on se, että tosi moni asia on muuttunut vuosien varrella ja sanoisin, että sisustustyylini on yksi niistä. Siinä missä nykyisessä kodissamme on hyvin klassisia valintoja (jotka sopivat kuin nenä päähän tähän taloon <3), haluan seuraaviin ehkä aavistuksen erilaisia ratkaisuja joita ehkä vielä tätä rakentaessa kaihdoin.

Tässä hieman niitä asioita, mitkä ovat jo selvillä.

  • lattiaksi vaalea saarniparketti ja jalkalistana ohut saarnikuvioitu lista. Kattolistoja ei tule.
  • seinät vaaleaksi
  • Ikkunoita on paljon ja ne ovat isoja. Sisältä ne ovat vaaleaa puuta ja ulkonta mustaa, aivan kuten julkisivukin.
  • Keittiöön haluamme jotain väriä. Vihreä kiinnostaisi suuresti. Etenkin valkoiseen mineraalikuvioiseen kvartsitasoon yhdistettynä.
  • Kylpyhuoneissa sama homma. Raikasta, mutta kiinnostavaa. Ja ehdottomasti joku ”juttu”. Oli se sit erikoisempi laatta tai mikä vain, mutta kuitenkin.
  • Portaat ovat vielä vähän kysymysmerkkinä. Joku moderni eleetön ja yhtenä vaihtoehtona rima portaan ”kaiteena. ”

Nämä on nyt ne mitä tuli ensimmäisenä mieleen, mutta tässä vielä inspiskuvia mun Pinterest kansiosta. Voin kertoa, että Pinterest on taas oikein sauhunut kun olen lisäillyt aina vaan uusia ideoita sinne! 🙂

ideoita

Ja tässä vielä ensimmäistä kuvaa tontilta. Tuonne päin meillä on sekä ala- että yläkerrassa isot ikkunat (sillä puolen on meidän makkari ja vaatehuone ja pienimmän makkari), joten kodin valoisuus on taattu!<3

daf33868-c87a-48d9-b88e-82e9db3b3dca

Eteenpäin siis vaan. Ja myönnän, että näiden asioiden suunnittelu on kyllä aivan parasta!

X