OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P8240205 P8240223 P8240208 P8240215 P8240213

takki: Zara

laukku: Mulberry

housut: Bubbleroom (nämä)

kengät: By Pias

toppi: Marks & Spencer

rannekoru: Hermes

Yhdet asukuvat löytyi arkistosta vielä kesäisemmällä tukalla, mutta aavistuksen syksyisemmällä väripaletilla. Se lienee ihan ok kun katsoo tuota ulkona vallitsevaa keliä. Melkoinen tuuli ja sade, mutta mikäpä siinä, ei me olla sokerista tehty, ainakaan ihan täysin. 😀

Täällä on iskenyt aivan älytön sisustushulluus. Muutamaa kynttilää on tullut jo poltettua iltaisin ja odotan malttamattona sitä, että meidän sisälämpötila laskisi sen verran että voisi laittaa takkaan tulen. Nyt se olisi ehkä vähän nurinkurista kun vastineeksi pitäisi laittaa viilennystä päälle, ei kovin ekologista eikä todellakaan lompakkoystävällistä.

Syksyn kotoilun myötä meille on herännyt toive yhteen isompaan sisustushankintaan, mutta siitä lisää kunhan pohdintaa on harrastettu hieman enemmän. Sanonpa vain sen, että kyllä vaan on kotia kiva laittaa kun täällä tosiaan tulee vietettyä suurin osa ajasta, etenkin nykyisin kun lapsiakin on jo siunaantunut eikä sitä myöten tule huideltua ihan hirveästi missään muualla.

Juteltiin tuossa yksi päivä myös siitä, mitä muutoksia me tehtäisiin tähän kotiin jos mahdollista olisi ja yhteinen vastauksemme taisi olla se, että muutettaisiin aikalailla ne jutut joidenka kohdalla pelattiin ”varman päälle”. Tietyllä tavalla se on kyllä talonrakentamisessa ehkä ihan fiksuakin, etenkin kun meillä on todennäköisesti tarkoitus tämä myydä vielä eteenpäin. Sellaisiin hieman erikoisempiin valintoihin kun saattaa kyllästyä vuosien saatossa ja sen vuoksi ainakin itse olen todella varovainen niiden suhteen jos kyseessä on vaikkapa keittiö, kylppäri ja niin edelleen.

Syksy kuitenkin tulee ja sitä myöten mun on jossain vaiheessa pakattava mun kukkatyynyt talviunille ja kaivettava syvemmät sävyt esiin. Tämä kylläkin taitaa jäädä tuonne Englannin reissun toiselle puolelle kun tässä on ihan tarpeeksi kiire muutenkin ja siihen päälle itsekin hieman puolikuntoisena nuhanenäni ja kipeän kurkkuni kanssa. Tähän liittyen muuten: älkää ikinä ostako salmiakki mynthoneita. Niitä ei edes myydä pienissä rasioissa ja tällä ”itsehillinnällä” on vatsa aivan satavarmasti kipeänä.

Mun ihan oikeasti pitäisi alkaa edes miettimään sitä mitä pakata mukaan. Se on etenkin lasten kanssa matkustaessa niin että juuri sitä aivan varmasti tarvitaan mitä ei tullut pakanneeksi mukaan. Niinpä pitää löydää sellainen järkevä kultainen keskitie sen suhteen mitä on pakko ottaa mukaan ja minkä voi tarvittaessa hankkia paikan päältä. Minä olen nimittäin hyvin usein kasseiseni lähestulkoon apteekki kun lapsille on erilaisia panadoleja ja nenäsuihkeita ja ties mitä, vaikka näitä saisi ihan kyllä Enkuistakin hankittua.

Meidän pikkuinen otti muuten multa luulot pois viime yönä. Sitä edellinen yö meni aivan mahtavasti ja viime yönä sit taas heräiltiin kuin viimeistä päivää. ”Älä kuule luule, että saisit alkaa nukkumaan ihan vielä” ajatteli pieni poikamme kun tapitti minua ihan valveilla tyyliin viidettä kertaa, vaikka kello oli vasta neljä. 😀 Mun pieni rakas, joka tällä hetkellä käy läpi mammakautta eli auta armias jos katoan hetkeksikin muualle niin johan alkaa huomionkipeys. Ei muuten paljon toimi se että puuhastelisin muita hommia tällä hetkellä. Nimimerkillä eilen tein ruokaa poika kainalossa..Nyt hän tuossa nukkua tuhisee, joten ajattelin ottaa kaiken tästä irti ja tehdä töitä ja saada lounaan valmiiksi tässä välin. Jospa saisi vaikka nauttia sen lämpimänä näin vaihteeksi. On pakko kuitenkin sanoa, että on tämä aika taianomaista aikaa, joka menee niin nopeasti ohi. Nautin siis täysin rinnoin siitä, että vauva haluaa olla kirjaimellisesti sylivauva, sillä hyvin pian hän todennäköisesti haluaa lähteä liikkeelle eikä mun syli välttämättä enää kiinnostakaan!<3

Mukavaa tiistaita teille kaikille sateesta huolimatta! 🙂 Mitäs tykkäätte tämän asun väripaletista?

X