Xenia's day

”Uudet” hiukset

Teksti: Xenia

Otsikko on ehkä vähän harhaanjohtava: tukka on sama vanha, mutta väri hieman freesattu. Noora ehdotti kaunista ja lämmintä raitaa ja lopputulos oli just eikä melkein. Sopivasti jotain extraa, olematta kuitenkaan liian radikaali. Jotenkin tykkään todella paljon tuosta kultaan taittavasta ruskeasta, kyllä se lämmin sävy taitaa ainakin ruskeiden osalta sopia mun kasvoille paremmin!

P4200182P4200200P4200207

Leikattiin samalla huonoa latvaa parisen senttiä pois ja ihan uskomatonta miten suuri ero hiusten pituuksissa nyt on. Ei tosiaan tarvitse paljoa napata ja tukka tuntuu ja näyttää saman tien paksummalta. Ei se määrä vaan se laatu!

Mielenkiinnolla odotan muuten sitä, mitenkä raskaus ja imetys vaikuttavat hiuksiini synnytyksen jälkeen. Viimeksi koin hiuskadon ehkä pari kuukautta synnytyksen jälkeen, joka kesti ehkä 2-3 viikkoa. Mitään valtavaa muutosta en hiuksissani silloin huomannut ohentumiseen päin ja tottakai toivon, että tälläkin kertaa päästäisiin kohtuu ”helpolla”. Tässä on nyt nimittäin tullut kasvatettua tätä tukkaa varmaan pidemmäksi kuin koskaan ennen enkä oikein raaskisi siitä luopua!

Sen muuten huomaan nyt, että tässä viimeisen puolen vuoden aikana on ohimoille kasvanut järkyttävä määrä vauvahiusta. Sellaista, joka sojottaa joka suuntaan ja häiritsee etenkin jos pidän hiuksia taaksepäin kiinni, ilman jakausta. En käsitä miten ne voivatkin olla niin itsepäisiä. Suoristusraudan käyttö saa ne sojottamaan vaan entistä enemmän ja joku lakan suihkuttelu kampaan ja kamman käyttäminen tukassa auttaa ehkä 5 minuuttia. Jos teillä on näihin jotain tehokeinoja (olen miettinyt vahoja sun muita) niin vinkatkaa. Tai sit pitää vain odottaa, että ne kasvavat ja yltävät ponnarille eli siinä meneekin sit joku pari vuotta..

Joka tapauksessa, mä olen todella tyytyväinen, väri on just eikä melkein mitä toivoin. Nyt ollaankin valmiina kevääseen!

Tuli tässä muuten mieleen, että oletteko enemmän ”yksivärisen” tukan ystäviä vai haluatteko omaan hiukseenne elävyyttä ja vivahde-eroja?

Mukavaa torstain jatkoa teille kaikille!

Lue myös

X