elämä

Uudet lamput

19.6.2016 Teksti: Xenia

Laitoin pari viikkoa sit tänne postausta tilaamistani jutuista ja niinhän siinä pääsi käymään, että tilaamani lamput päätyivätkin makuuhuoneeseen jonka tyyliin ne sopivat täydellisesti. Mikä parasta, ne tuovat todella lämpimän ja kotoisan tunnelman huoneeseen, sanoinkin tuossa miehelle yksi ilta että onko säälittävää, jos oikein odotan sitä että pääsen lukemaan hyvää kirjaa sänkyyn ja saan laittaa yöpöydän lampun päälle.

P1010024

Eteinen ja portaiden alla oleva tila näyttää sekin jo pikkuhiljaa oikein hyvältä. Se tilaamani sivupöytä teki aivan valtavasti ja nyt koko tila on jotenkin kotoisampi ja näyttää siltä, että sillä on muukin merkitys kuin vain eteisenä olo. Ymmärrättekkö mitä tarkoitan? Joka tapauksessa, hyvin monesti nyt lähipäivinä olen vain huokaissut onnesta tässä kodissamme, olo on täällä jotenkin niin kotoisa ja tyyni että ensimmäistä kertaa tuntuu siltä, että tämä on oikeasti meidän perheen koti. En sit tiedä liittyykö siihen että mies on siihen niin suuren panoksen itse laittanut ja toki valinnat on just meidän makua, mutta kyllä te tiedätte sen fiiliksen kun joissain paikoissa on vain hyvä olla.

Lamppu löytyy täältä ja siitä saa vielä tänään 40%:n alennuksen koodilla 335474  ja huomenna 30%:n alennuksen kun tuo toinen alekoodi päättyy. Kumpikin löytyy alta! 🙂 Ensimmäisellä 40%:n aleen oikeuttavalla koodilla lähtee myös kaikki merkkituotteet alennuksella, joten suosittelen katsomaan muun muassa Adidaksen klassikkokenkiä ja Reebokin kenkiä! 🙂 Adidaksen Stan Smithit lähtee 54€:lla ja Superstarit 57€:llaEi paha! 🙂

  • 335474 – 40% alennusta* kalleimmasta tuotteesta – myös tuotemerkeistä! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja, myös tuotemerkkejä. Alennus on voimassa 19.6.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Toms-, Odd Molly -, Odd Molly Home -, Dirty Linen – eikä Ray-ban -merkkisiin tuotteisiin.
  • 335403 – 30% alennusta tilauksesi kalleimmasta tuotteesta! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 30.6.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin

sisältää kaupallisia linkkejä.