Xenia's day

Uudet rillit!

Teksti: Anna.fi

Sain mahdollisuuden valita uudet silmälasit ja aurinkolasit Specsaverssilta ja tuli kyllä hyvään saumaan siinä mielessä, että vanhat lasini ovat hitusen liian vähätehoiset ja minulta puuttuu täysin aurinkolasit vahvuuksilla. Nehän nyt eivät sinänsä ole välttämättömyys minulle kun piilolinssejä kumminkin usein käytän, mutta kesäisin on silmien kuivuminen ongelmana ja piilolinssithän eivät ole siihen mikään parannuskeino.. 😀

Specsaversillahan yksien lasien hintaan kuuluu aina kahdet kehykset pentax-vakioyksiteholinsseillä, joten siellä asioidessa saa aina kahdet lasit, mikä on tietysti ihan hauskaa, kun niitähän voi käyttää asusteena ja niin pois päin. Jujuna onkin nyt se, että saatte sanoa mielipiteenne siitä, mikä asukokonaisuus on paras silmälaseihin ja aurinkolaseihin yhdistettynä ja luvassahan on tietenkin palkinto.. 😉 Nimittäin, valitsen kaikkien joukosta voittajan, joka saa 199 € lahjakortin Specsavers liikkeeseen ja ei tarvitse siis olla likinäköinen tai vastaavaa vaan tuon rahasumman voi käyttää myös esimerkiksi aurinkolaseihin.. 🙂

 Nyt siis kuvia rilleistä ja arskoista ja muistakaa laittaa myös perusteluja sille, miksi juuri te tarvitsisitte laseja. Valitsen sitten sattumanvaraisesti teidän joukosta maanantai iltana (huomenna) yhden, jolle tuo lahjakortti lähtee.. Nyt sitten kuvia..

Eli lasit yhdistettynä kesäisempään tyyliin ja sitten tuollaiseen bisnes henkiseen tyyliin..

Ja aurinkolaseille sama! Mikä toimii yhteen parhaiten? Nyt siis kommentoimaan ja kertomaan myös vähän omaa tilannetta; eli mitä te tarvitsisitte tähän hätään? Onko siellä monia, joille on kertynyt jo paljon rillejä vähän kuin asusteeksi?

Ps. Specsaverssilla on meneillään suomen sähäkin silmälasimalli kilpailu, johon kannattaa osallistua, mikäli vain viihdytte silmälasit päässä. Tietoa kisan etenemisestä löytyy myös facebook sivulta eli täältä:

http://www.facebook.com/suomensahakinsilmalasimalli

Lue myös

X