Mainos

Uudistunut työhuone

20.11.2018 Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Meidän työhuone on muuttanut ulkomuotoaan aika lailla täydellisesti. Ongelmaksi nimittäin ehti muodostua se, ettei meillä kertakaikkiaan ollut tarpeeksi tilaa töiden teolle tietokoneen viedessä koko työpöydän. Niinpä olen piirtänyt ja näpytellyt konetta ruokapöydän ääressä, joka ei sit kuitenkaan ole se kaikkein ideaalein ratkaisu. Ensinnäkin lankut vaikeuttavat isolle paperille tehtävää piirtämistä ja toisekseen pidän siitä, että on erillinen tila missä tehdään töitä ja oven voi sit perässää sulkea ja jättää työt sinne. Kaunis ajatus, vaikkakin hyvin vaikea toteuttaa käytännössä. Moni varmasti samaistuu.

Joka tapauksessa työhuone on nyt lähestulkoon valmis ja yhteistyössä Desenion kanssa saimme sinne myös hieman somistetta seinille – ja vieläpä hyvin sopivasti kerta kaksi noista julisteiden esineistä meiltä löytyy. Lopussa on muuten teille aivan huikeaa 40%:n alennukseen oikeuttava koodi, joten stay tuned!

PB140356

Meidän valitsemat julisteet ovat:

PB140362

Olen lopputulokseen äärettömän tyytyväinen. Kehykset sopivat tuohon mun puolelleni täydellisesti ja sointuvat tosi kauniisti yhteen seinähyllyjen ja mieheni tekemän työpöydän kanssa. Hän on kyllä taitava, sain juuri sitä mitä toivoinkin ja hänkin taisi innostua ihan uudella tavalla huonekalujen tekemisestä.<3

Kyllä nyt kelpaa näpytellä kun on kunnon työpöytä ja inspiroivia kuvia siinä vieressä. Desenion valikoima onkin valtava ja julisteita löytyy monessa eri koossa. Heillä on myös hauska kollaasiohjelma, jossa voi sommitella erilaisia kollaaseja eri kuvakoin. Minä halusin tähän ihan pelkistetysti nelikon, mutta eri kokoisista ja näköisistä julisteistahan saa tehtyä vaikka minkälaisia kokoelmia.

PB140361

Kuten varmasti moni muistaakin, pian on Black Weekend ja halusimme antaa teille Desenion kanssa varaslähdön siihen. Käyttämällä VIP-koodiani XENIA40, saatte huimat 40% alennusta julisteista! Koodi on voimassa 20.-22.11. (alennus ei koske Handpicked-, Collaboration- ja Peroonallisia julisteita eikä kehyksiä).

Mikäs näistä on teidän suosikkinne? Ja mitä pidätte työhuoneen uudistuneesta ilmeestä?