IMG_0955

Eilen laitoin pitkästä aikaa meikkiä ja miten paljon se freesasikin omaa olotilaa. Alle 5 minuuttia siihen kului ja sen jälkeen peilistä tuijottikin ihan tutun näköinen tyyppi ilman silmäpusseja.

Täällä ollaan aloitettu uutta arkea hyvin hitaasti ja niin, että kaikki extra aika päivisin on käytetty levätessä. Etenkin ekat pari viikkoa meni tosi vähillä yöunilla, mutta viime yönä sainkin jo hieman nukuttua. Siskoonsa verrattuna poika on melko nälkäinen kaveri ja mun unenlahjat niin heikot, että nukahtaminen kestää aina syöttämisen jälkeen. Pikkuhiljaa kuitenkin kohti uusia rutiineja ja kunhan vauva tästä hieman kasvaa, varmaan myös pidempiä yöunia.

Mieheni on tänään viimeistä päivää kesälomalla/isyyslomalla ja päiviteltiinkin juuri sitä kuinka nopeasti tämä on mennyt. Piha on kokenut suuren muutoksen parin viikon aikana ja sen lisäksi päivät ovat kuluneet lenkkien, ystävien ja perheen näkemisen ja rennon oleskelun merkeissä. Ihanat pari ensimmäistä viikkoa meidän kasvaneen perheen kesken siis ja nyt onkin hyvä lähteä kohti ihan oikeaa arkea.

Oma olotila on fyysisesti todella hyvä ja kroppa palautunut tässä ohessa aika hyvin vaikka eipä se samanlainen kuin ennen olekaan. Ei vaan jotenkin voi käsittää, että ensin kroppa kasvattaa pienen ihmisen ja nyt jatkaa hänen kasvattamistaan omalla maidolla. Ihan älytöntä oikeastaan.

Mietin tässä just rajanvetoa Baby Bearin ja Xenia’s Dayn välillä ja ajattelin että muhun liittyvät asiat kuten kuntoilun jatkaminen (kun on ajankohtaista) kuuluvat tänne puolelle ja sit vauvajutut Baby Bearin puolelle. Periaatteessa nuo raskauden jälkeiseen aikaan ja palautumiseen liittyvät asiat ovat ”vauvajuttuja” mutta niin kiinteästi yhteydessä nimenomaan muhun, että kokisin tämän itse loogiseksi. Mitä mieltä te olette? Mitään kiirettä tässä ei kyllä ole mihinkään kuntosalille, vaan elämää jatkettu kuten raskausaikanakin eli lenkkejä tehden. Muutaman kerran olen kävellessä vähän jännittänyt sisäisiä vatsalihaksia, mutta siinäpä se. Katsotaan sit kuukauden kuluttua uudestaan. 😀

Mukavaa torstaita teille kaikille! 🙂

X