Baby Bear Wears

Uusi haalari

16.3.2016 Teksti:

Lähdettiin lauantaina extempore Helsingin keskustaan. Aina ennen ollaan ajeltu ensin metron varrelle ja otettu siitä vielä metro. Tällä kertaa kokeiltiin kuitenkin mukavuussyistä Stockan parkkia, joka ei loppupeleissä tullut lainkaan kalliiksi, tunnin sai kortilla ilmaista parkkiaikaa ja noh, ei me nyt mitään kymmentä tuntia jakseta lapsen kanssa pyöriä. Vitsit että oli muuten kotiin lähtiessä kiva vain mennä hissillä alas ja hakea siitä samalla pientä välipalaa naperolle, näin toimin kyllä jatkossakin jos ei ole tarkoituksena olla paikan päällä kovinkaa pitkää aikaa!
Me taidettiin käydä vain Stockan kodin osastot ja lasten osasto läpi ja kummastakin lähti jotain mukaan. Tytölle ensinnäkin uusi välikausihaalari joka toivottavasti mahtuisi vielä syksylläkin. Tottakai käytännöllistä olisi ottaa joku tumma väri, mutta aina se käytännöllinen ei kuitenkaan voita kun vastassa on tällainen ilopilleriksikin ristitty haalari. Tyttö siis valitsi tämän itse ja me taidettiin olla aika samoilla linjoilla. Tytön ääni kellossa muuttui kyllä aika pian sen jälkeen kun sovitettiin tätä päälle. Siitä nimittäin herui oikein kunnon itku-potkuraivarit EIEIEIEI sanojen saattelemana. Gotta love uhmaikä. En tätä haalaria bongannut Reiman omasta shopista, mutta Stockalla sitä näyttää olevan. Myös hieman tummemmassa sävymaailmassa!
P3150083
Nyt siis eikun toivomaan että tämä on hyvä. Reimasta olen kuullut paljon hyvää, mutta toistaiseksi olen onnistunut hankkimaan kaikkea muuta kuin sitä. Haalari on aiemmin löytynyt Name it:iltä, Mololta, Didriksonilta ja vasta nyt sit Reimalta. Värien puolesta jatketaan sitä samaa ”mitä kirkkaampi, sen parempi” – linjaa. Joku siinä vaan viehättää että lapsen vaatteet todella näyttää lastenvaatteilta. Minua itseäni siis, ymmärrän kyllä että joku toinen pitää toisesta tyylistä!
Onkos teidän pienille jo välikausihaalari plakkarissa?

Kommentit (10)

Anoppi oli hommannut meille tismalleen saman puvun, veikkaisin et menee syksylläkin meidän tytöllä joka nyt käyttää vaatteissa vielä monessa 86 ja tuo haalari oli 92.

Meilläkin kokeilussa nyt reiman vk-haalari ensimmäistä kertaa 🙂 kuosit mielyttivät eniten :)tytöille nuo kirkkaat on ihania, jostain syystä pojalle tykkään ostaa tosi hillittyjä vaatteita 😀

Mä en oikein edes tiedä mihin päätyisin pojalla. Jotenkin ehkä nää kirkkaat kuviot on enemmän edukseen näissä ”tytöille mielletyissä” väreissä. Pojalle päätyisin varmaan turkoosiin tai kirkkaan vihreään. Talveksi ehkä navya. Tosi vaikea sanoa kun ei ole kokemusta, mutta voi olla että olisin aika samoilla linjoilla!! 🙂

Meillä oli viime syksynä Reiman, tai siis Reimatecin välikausihaalari 1,5v tytöllä ja oltiin niin tyytyväisiä, että tälle keväälle ostettiin myös Reimatecin haalari. Tyttö täyttää huhtikuussa 2v ja otettiin koko 92, vaikuttaa melko reilulta, joten varmaan menee syksynkin 🙂 Mikä koko teillä on?

Täsmälleen samat koot ja ikä. Eli 2 v huhtikuussa ja 92 otettiin. Aika reilulta näyttää nyt eli luulisi että menee syksylläkin!!! 🙂

En olekaan vielä Reimaa ostanut meille, toistaiseksi vk on menty PolarnOPyretin valikoimalla niin kuin tänäkin keväänä 🙂 muutama vko sitten ostin kirkkaanpunaisen haalarin ja tykkään tosi paljon, ei laske vesiä läpi ja helppo putsattava se pinta.

Jollain tavalla muuten tykkään nykyisin shopata paljon enemmän tytölle kuin itselleni. Haalarikaupoillakin olin kuin lapsi karkkikaupassa tai entinen Xeni käsilaukkuostoksilla… Niin se vain aika tekee tepposet..Pop:ia olen katsellut sillä silmällä, jostain syystä en vain koskaan ole päätynyt sellaista hankkimaan. Pitää pitää mielessä! 🙂

Reimatecia löytyy välikauteen sekä haalarina että housuina. Herkulliset värit ja ihan huippu vedenpitävyys. 🙂

Loistava juttu!!! 🙂

Reimatec on toiminut meidän tytöllä hyvin. Pitää veden ja kangas kestää käyttöä ? Todella kauniin haalarin valitsitte! Mukavaa kevättä ?

Anoppi oli hommannut meille tismalleen saman puvun, veikkaisin et menee syksylläkin meidän tytöllä joka nyt käyttää vaatteissa vielä monessa 86 ja tuo haalari oli 92.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *