Baby Bear Interior

Uusi koti

2.3.2016 Teksti:

Tässähän ehti tulla pidempikin tauko. Täällä ollaan vietetty viimeiset muutama päivä muuton merkeissä ja vasta nyt alkaa näkymään valoa tunnelin päässä. Halusin saada tytön huoneen mahdollisimman nopeasti kuntoon, hänelle se kuitenkin on kaikkein tärkeintä, suurten muutosten kynnyksellä kun ollaan. Ensimmäinen yö meni heräillessä mutta toinen yö nukuttiin jo hyvin ja nyt sormet ristissä toivon että tämä seuraavakin yö sujuisi mukavasti. Tekisi terää kaiken pakkaamisen, kantamisen ja purkamisen jälkeen. 😀 Tiipii-teltta on tytön suosikki. Sinne pitää aina mennä mukaan, oli kaverina sit minä tai huomattavasti isokokoisempi vaari. Oltiinpa me yhdellä kertaa tuolla jo koko perhekin, Max mukaan lukien. Naurettiinkin että mihin me tätä lisätilaa tarvitaan kun selvästi viihdytään kaikki samassa neliössä..
IMG_3907

Kommentit (3)

nauratti kyllä kun katoin uusimman postauksen ja kuvana tuo tiipii ja otsikkona ”uusi koti” 😀

Ihana teltta! Jotain samantyylistä olen meidänkin pienelle tyttöselle kaavaillut. Mistä olette hankkineet tämän? Onnea uuteen ihanaan kotiin! 🙂

Mäkin olen naureskellut, että mihin ihmeeseen me lisä tilaa ollaan tarvittu. Asuttiin eka kolmiossa ja sitten muutettiin 4h+k+s rivariin, ”tilan tarpeen” takia. Mut lasten ehdoton suosikki leikkipaikka oli edellisessä asunnossa sekä nykyisessä pieni vaatehuone. Sinne raijataan tarvittavat lelut ja leikitään siellä… Vaikka tilaa on kuinka… Mut ilmeisesti sama juttu on pk:ssa, pojan ryhmässä on otettu leikki-käyttöön joku entinen varasto-koppi ja se on kuulemma suosittu leikki-paikka (olisikohan se siksi leikki-käyttöön otettukin….)

nauratti kyllä kun katoin uusimman postauksen ja kuvana tuo tiipii ja otsikkona ”uusi koti” 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *