elämä

Uusi lippis

21.4.2017 Teksti: Xenia

Eilen kirjoittelin suosikkiväristäni ja siihen liittyen oli pakko jakaa teille tämä kuva uudesta lippiksestäni. Kävelin tällä viikolla Other Stories liikkeen ohi ja ajattelin ohikulkumatkalla piipahtaa ensimmäistä kertaa nopeasti sisään. Heti ensivilkaisulla katseeni kiinnittyi tähän khakinvihreään lippikseen, jossa ei ole mitään tekstiä tai vastaavaa ja joka värinsä puolesta oli just eikä melkein mua. 19€: hinnan bongattuani oli ostopäätös sillä selvä!

IMG_0338

Eilen lippis pääsi päähän suojaamaan auringolta ja tänä aamuna puolestaan sateelta. Koiranomistajan parhaimpia hetkiä onkin nämä kuraiset ja oikein litimärät kelit. Näinä hetkinä kiitän kodinhoitohuoneen sisäänkäyntiä ja sitä, että meillä on erityisen likaisia päiviä varten siinä ulkopuolella vesipiste, josta pääsen Maxia pesemään. Hänhän saa yleensä tässä vaiheessa hepulit ja säntäilee ympäriinsä terassilla aivan innoissaan.

Kurkkasin tuossa taas viikonlopun säätiedotuksia – virhe. Eikö nämä yöpakkaset ja räntäkuurot jo riittäisi? Olenko ainoa, vai tuntuuko muistakin siltä, että tätä kevättä on odotettu nyt jo aika kauan? Ihan kuin talvi vaan jatkuisi, sillä lämpötilojen osalta eroa ei ihan kauheasti ole, ainakaan aamuisin. Eilen oli päivälläkin niin kylmä tuuli, että meinasin käydä kaivamassa jo kertaalleen kesäsäilöön pakatut talvikamppeet uudestaan esiin. Kyllä riittäisi jo mun puolestani! Toivotaan siis, että tähän päälle tulisi balanssia tuomaan oikein super lämmin kesä, ei nimittäin häiritsisi ollenkaan.

Kaipaan todella sitä, että kaudet ja vuodenajat olisivat ihan oikeasti toisistaan erilaisia. Tästä tulee aina mieleen se, että lapsena kesät oli ihan aina lämpimiä ja talvet kylmiä ja lumisia, taitaa aika olla kullannut muistoja, mutta silti! Silloin myös kesäloma tuntui ikuisuudelta ja kouluun menoa oikein odotti, nyt taas aika menee sellaista vauhtia eteenpäin ettei pysy itsekään perässä. Kerran itseasiassa luin, että ajantajun mukaisesti ihminen olisi kokenut puolet elämästään 25 -vuotiaana ja loput keskimäärin 60 vuotta menee yhtä nopeasti kuin ensimmäiset 25. Nyt iskee melkein kriisi, joten karistan tämän ajatuksen päästäni yhtä nopeasti kun se sinne tulikin..

Aiheeseen vielä palatakseni jos teillä on khakinvihreän lippiksen menevä aukko kaapissanne, kipin kapin Other Stories liikkeeseen, nettikaupasta en näitä vielä ainakaan bongannut. Ja jos aleshoppailut kiinnostaa niin *Elloksella 30%:n lisäale aletuotteisiin, ei paha!

Mukavaa perjantaita kaikille! Postausta aloittaessani satoi kaatamalla ja nyt on aurinkoista, vahvistaa vaan tätä käsitystäni oudosta säästä. 😀

*kaupallinen linkki

 

Kommentit (4)

Treat collection love letter on huulipuna, tykkään todella paljon! 🙂

Kamalan ahdistava ajatus tuo ajan kuluminen, yök. Mutta onhan se ihan loogista toisaalta. Se kait johtuu siitä, että kun tapahtuu paljon uusia asioita, mitä ei ole koskaan ennen tapahtunut, niin aika tuntuu pidemmältä ja taas mitä vanhempi on, niin sitä vakiintuneempaa elämä usein on ja monet asiat ovat jo tuttuja. Johtopäätöksenä voisi kai vetää, että kannattaa yrittää koko elämän opiskella ja käydä uusissa paikoissa ja tehdä uusia asioita, niin jos se siitä hidastuisi. Mutta sekin on hassua, että miten sitten kun on tylsää niin aika tuntuu kuluvan hitaammin ja se ärsyttää, mutta kun on hauskaa, se kuluu nopeammin. Kumpi parempi siis 🙂
Voih, mikä sepustus.
Olet ihanan pirtsakka ja iloinen, on aina ihana tulla blogiisi!

Siihen se tosiaan taitaa liittyä, lapsena monet asiat on uusia ja vanhempana sitä kävelee rutiininomaisesti kaiken ohitse. Ehkä sitä voisi treenatakin että katselisi ympärilleen enemmän ja vain olisi! <3 Ja tosiaan jos tekee paljon uutta ja matkustelee, niin tuntuu että vaikkapa viikko olikin paljon pidempi aika juurikin niiden monen uuden kokemuksen johdosta, ehdottomasti siis hyvä idea!<3

Moikka! Saanko kysyä mitä sulla on huulissa tässä kuvissa? Ihanan näköinen sävy:)

Treat collection love letter on huulipuna, tykkään todella paljon! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *