xenia's day

Uusi lippis

Teksti: Xenia

Eilen kirjoittelin suosikkiväristäni ja siihen liittyen oli pakko jakaa teille tämä kuva uudesta lippiksestäni. Kävelin tällä viikolla Other Stories liikkeen ohi ja ajattelin ohikulkumatkalla piipahtaa ensimmäistä kertaa nopeasti sisään. Heti ensivilkaisulla katseeni kiinnittyi tähän khakinvihreään lippikseen, jossa ei ole mitään tekstiä tai vastaavaa ja joka värinsä puolesta oli just eikä melkein mua. 19€: hinnan bongattuani oli ostopäätös sillä selvä!

IMG_0338

Eilen lippis pääsi päähän suojaamaan auringolta ja tänä aamuna puolestaan sateelta. Koiranomistajan parhaimpia hetkiä onkin nämä kuraiset ja oikein litimärät kelit. Näinä hetkinä kiitän kodinhoitohuoneen sisäänkäyntiä ja sitä, että meillä on erityisen likaisia päiviä varten siinä ulkopuolella vesipiste, josta pääsen Maxia pesemään. Hänhän saa yleensä tässä vaiheessa hepulit ja säntäilee ympäriinsä terassilla aivan innoissaan.

Kurkkasin tuossa taas viikonlopun säätiedotuksia – virhe. Eikö nämä yöpakkaset ja räntäkuurot jo riittäisi? Olenko ainoa, vai tuntuuko muistakin siltä, että tätä kevättä on odotettu nyt jo aika kauan? Ihan kuin talvi vaan jatkuisi, sillä lämpötilojen osalta eroa ei ihan kauheasti ole, ainakaan aamuisin. Eilen oli päivälläkin niin kylmä tuuli, että meinasin käydä kaivamassa jo kertaalleen kesäsäilöön pakatut talvikamppeet uudestaan esiin. Kyllä riittäisi jo mun puolestani! Toivotaan siis, että tähän päälle tulisi balanssia tuomaan oikein super lämmin kesä, ei nimittäin häiritsisi ollenkaan.

Kaipaan todella sitä, että kaudet ja vuodenajat olisivat ihan oikeasti toisistaan erilaisia. Tästä tulee aina mieleen se, että lapsena kesät oli ihan aina lämpimiä ja talvet kylmiä ja lumisia, taitaa aika olla kullannut muistoja, mutta silti! Silloin myös kesäloma tuntui ikuisuudelta ja kouluun menoa oikein odotti, nyt taas aika menee sellaista vauhtia eteenpäin ettei pysy itsekään perässä. Kerran itseasiassa luin, että ajantajun mukaisesti ihminen olisi kokenut puolet elämästään 25 -vuotiaana ja loput keskimäärin 60 vuotta menee yhtä nopeasti kuin ensimmäiset 25. Nyt iskee melkein kriisi, joten karistan tämän ajatuksen päästäni yhtä nopeasti kun se sinne tulikin..

Aiheeseen vielä palatakseni jos teillä on khakinvihreän lippiksen menevä aukko kaapissanne, kipin kapin Other Stories liikkeeseen, nettikaupasta en näitä vielä ainakaan bongannut. Ja jos aleshoppailut kiinnostaa niin *Elloksella 30%:n lisäale aletuotteisiin, ei paha!

Mukavaa perjantaita kaikille! Postausta aloittaessani satoi kaatamalla ja nyt on aurinkoista, vahvistaa vaan tätä käsitystäni oudosta säästä. 😀

*kaupallinen linkki

 

X