inspiraatio

Uusi nojatuoli

26.10.2017 Teksti: Xenia

PA260111PA260118

Meille muutti eilen uusi nojatuoli periaatteessa heräteostoksena, periaatteessa ei. Tilattiin nimittäin reilu viikko sitten uusi löhösohva alakertaan ja sen kaveriksi halusimme jonkun kauniin ja mukavan nojatuolin. Kävimme äitini kanssa ohimennen huonekalukaupoilla kun heillä oli asiaa autohuoltopaikkaan, joka on siinä vieressä ja yllä näkyy tämän pienen visiitin lopputulos.

Tuoli on Conform -merkkinen ja itseasiassa isälläni olen saman merkin tuolissa istunut monet kerrat ihmetellen sitä, miten mukava se voi olla. Nimensä mukaisesti brändi suunnittelee nimenomaan tuoleja, joissa on hyvä istua ja niin on tässäkin kaunokaisessa. Se, miksi se lähti niin extempore mukaan oli se, että tämä myymäläkappale myytiin 50%:n alennuksella, joten kaupat oli aikalailla miehen kanssa lähetettyjen: ”mitäs tykkäät”, ”tykkään paljon” viestien jälkeen sillä selvät. Nyt sit odotellaan sitä sohvaa, joka on muuten samaa merkkiä meidän yläkerran sohvan kanssa. Vaikka nämä klassisemmat sohvat mukavat ovatkin, harmittaa kun ei koko perhe mahduta kunnolla löhöilemään yhdessä, joten pohdinnan jälkeen päätimme hankkia ison kulmadivaanin aika samassa tyylissä kuin ylhäälläkin on, vaikka malli hieman eri olikin.

Nyt siis odotellaan uutta sohvaa saapuvaksi ennen joulua ja sitä ennen sit nämä nykyiset myyntiin. Tämä tuoli kuitenkin aloitti tämän uuden ilmeen olohuoneessa ja jatketaan sit myöhemmin kun saadaan kaikki vielä paikoilleen toivottavasti tämän vuoden puolella. Muutama muukin sisustushankinta on mielessä, nimittäin yksi kaunis jalkalamppu, jota mietin miehelleni joululahjaksi. Hän sitä aina ihailee sisustuskaupoilla ja lehdissä, joten ajattelin sen olevan kiva lahja, josta on iloa pitkään!

Nyt jatkan tätä takkatulen loimussa työskentelyä. Kunpa vaan poika nukkuisi oikein pitkät unet tuolla lähes talvisessa maisemassa, saisin vähän to-do-listaa lyhennettyä.

Mukavaa torstaita teille kaikille! 🙂

Kotijuttuihin liittyen, Elloksen koko kodinvalikoima, huonekalut mukaan lukien -20%! 🙂 (kaupallinen linkki)

Xenia

Instagram

  • Olen yrittänyt siirtyä yhä enenevissä määrin luonnonkosmetiikkaan ja halusinkin jakaa teille tämän meikin, jossa ei ole käytetty mitään synteettistä!☺️ lisää blogissa😘 #makeup #naturalmakeup #organicmakeup #hairstyles #lob

xeniasday

Kommentit (5)

Mun mielestä karva ja villa ylipäänsä on aika helppo pitää puhtaana kun hylkivät likaa aika tehokkaasti!:)

Oi vitsi oon ihaillut sitä teidän sohvaa! Harmi kun ei varmaan ole varaa sitä ostaa.. Voi kun olisi miljonääri niin voisi toteuttaa itseään sydämensä kyllyydestä 😀

Moikka! Ihana nojatuoli ? Kiinnostais kysyä tosta taljasta, onko se aina lattialla vai vaan rekvisiittana näissä kuvissa? Mietin nimittäin kun teilläkin on koira, että miten se pysyy noin valkoisena ?

On kyllä kaunis tuoli! Mitä teidän Maxille kuuluu? ?

Kaunis toi nojatuoli. Olen miettinyt samanlaista lampaankarvaista. Mutta mietityttää, että miten tuo pidetään puhtaana, meillä useampi lapsi. Onko helppo puhdistaa? 🙂

Mun mielestä karva ja villa ylipäänsä on aika helppo pitää puhtaana kun hylkivät likaa aika tehokkaasti!:)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *