xenia's day

Uusi ruokapöytä

Teksti: Xenia

Ehdin jo melkein tottua siihen meidän tammiseen lainapöytään, mutta juuri ennen lomaamme tilaamamme pöytä saapui aika roimasti etuajassa. Sen piti nimittäihn saapua vasta syyskuun alussa, mutta en valita. Parempi näin päin tottakai.

Pöytää etsiessä meillä oli muutama kriteeri. Sen tulisi mahtua sopivasti pienempään kotiimme, mutta kuitenkin niin, että koko perhe mahtuu sen ympärille. Siinä piti kuitenkin olla mahdollisuus myös suuremmalla poppoolle, sillä pidämme illanistujaisia ja juhlia aika usein ja on kiva, että kaikki mahtuvat yhden ja saman pöydän ääreen syömään. Haaveilin myös pyöreästä pöydästä, mutta aika nopeasti ymmärsimme, että se ei tulisi meillä toimimaan. Halkaisijaltaan sen nimittäin tulisi olla aika reilu, jotta me kaikki mahtuisimme siihen ja tuollaisia jatkettavia pöytiä ei sitten ollutkaan. Vepsäläisellä muutama kuukausi sitten asioidessa bongasimme kuitenkin Skovbyn 20 pöydän. Lähdimme katsomaan ihan toista (kylläkin saman brändin pöytää), mutta tämän osuessa silmään oli valinta aika lailla selvä.  Muotoilunsa ja materiaalinsa vuoksi pöytä on tässä tilassa hurjan kevyen näköinen ja täydellisen kokoinen, mutta venyy tarvittaessa melkein 2.8 metriseksi, eli esimerkiksi jouluruokailu yhden pöytän ääressä tulee onnistumaan hyvin (kääntäisimme silloin pöydän toisin päin).

Tätä myydään myös kokonaan tammisena versiona, mutta minua on jo pidempään kiinnostanut joko valkoinen tai musta pöytä ja mielestäni tämä valinta meni nappiin. Pöytä on livenä nimittäin vielä kauniimpi ja menee yhteen noiden Ch24 tuolien kanssa aivan täydellisesti. Nyt kun saadaan vielä taidetta tuonne ruokahuoneen takaseinälle, niin alkaa tämä koti olemaan valmiina. Se on myös meidän tapa tuoda väriä kotiin. <3

Mitäs pidätte?

Mukavaa torstaita teille kaikille!<3

 

Lue myös

X