Xenia's day

Uusi sivupöytä

Teksti: Xenia

P1240752P1240749

Kuten siitä yläkerran uuden hyllykön postauksesta varmaan huomasittekin, ennen alakerrassa majaillut jalkalamppumme muutti yläkertaan ja sen jättämän aukon tilalle kaipasimme pientä pöytää, johon voi laskea vaikka kahvi- tai teekupin. Olen tätä pöytää katsellut Ellokselta sillä silmällä jo pidempään, mutta vasta nyt löytyi sille paikka, jotta saatoin perustella sen tilaamisen. Tykkään kovasti siitä, miten pöydän mustat metalliset jalat tuovat hieman rouheutta muuten pehmeään sisustukseen. Love it!

Pöydän päälle olin ajatellut tätä eteisessä näkynyttä lamppua, joka lopulta löysikin paikkansa muualta. Olen siihen kuitenkin sen verran ihastunut, että luulenpa tilaavani samaisen lampun myös tähän kulmapöydälle ja siirrän tämän valkoisella varjostimella varustetun lampun takaisin sille alunperin kuuluneeseen paikkaan.

Tänään on aivan ihana auringonpaiste ja huomaa taas sen kuinka paljon enemmän tällaisina päivinä saakaan aikaiseksi, vaikka pieni nuha täällä päällä onkin. Oli jotenkin arvattavissa, että meillä kaikilla on nokka tukossa joululomien jälkeen kun kaikki lapset palaavat päivähoitoon. Siellä jyllää nyt kaikki mahdollinen vesirokosta nuhakuumeeseen ja hoitajat varovasti kyselivätkin minulta että onhan mulla ollut vesirokko jo aiemmin kun tyttö on siellä taputellut mahaansa ja puhellut pikkuvauvasta mamman  mahassa. Vesirokko raskausaikana kun ei ole kovin hyvä juttu. Onneksi tuo on tosiaan jo lapsena kärsitty, muistan edelleen sen kun raavin niitä näppyjä kun huomista ei olisikaan. Ja tytöllähän se oli jo viime vuonna, että ainakin siltä selvitään, nuha on siis siihen verrattuna hyvin pientä!

Mukavaa ja aurinkoista tiistain jatkoa teille kaikille! Mä teen nyt jotain välipalaa kun nälkä pääsi taas yllättämään. Sit vielä hetki töitä ennen kuin painelen koiran kanssa ulos ja kauppaan hortoilemaan niitä käytäviä täysin päämäärättömästi. En oikeasti tiedä mitään vaikeampaa kuin ruokien etukäteen suunnittelu raskausaikana. Sama juttu oli viimeksikin ja sitä sai juosta kaupassa lähes päivittäin jolloin saattoi ehkä bongata jotain juuri sinä päivänä maistuvaa, huomisen mielihaluista kun ei voi koskaan tietää. 😀

kaupallisia linkkejä.

 

Lue myös

X