Xenia's day

Uusi suosikkiväri ja fiiliksiä uudesta autosta

Teksti: Xenia

Täytyy muuten sanoa, että tässä on väri, jota olen kartellut vuosikaudet, mutta löytänyt sen ihan vastikään. Ruskea on tarpeeksi neutraali ollakseen helppo yhdistää melkeinpä mihin hyvänsä, mutta samaan aikaan se on ihoa vasten aika paljon mustaa armollisempi. Vaikka mustasta pidänkin, niin ei sen voi sanoa tuovan kasvoille lisävaloa ja väriä. Olen nimittäin sitä mieltä, että ne omat sopivat värit löytää helposti katsomalla vaatekaappiin. Mitkä ovat teidän lempivaatteita? Yleensä ne ovat nimittäin saavuttaneet tuon aseman sen vuoksi, että koette olonne ne päällä kauniiksi. Mulla on kaksi sävyä ylitse muiden, jotka saavat oloni hyväksi. Ne ovat lämpimän vihreän sävyt ja tiilenpunainen, lähes poltettu oranssi. Jotenkin niissä koen ihon hehkuvan ihan eri lailla kuin vaikkapa klassisessa valkoisessa tai helpossa mustassa.

Ihan noiden suosikkien joukkoon ei tämä H&M:ltä muutamalla eurolla bongaamani alemekko pääse, mutta hyvin korkealle kuitenkin -ja mikä parasta – tästä on iloa talvellakin sukkahousujen kaverina, sillä se on ihanan pitkä ja kohtuullisen paksua materiaalia!<3

P9020130P9020091

Täällä on viikko sujunut tavallisesta hieman poikkeavissa merkeissä. Mulla on ollut palavereja lähes joka päivä milloin Porvoossa ja milloin Helsingissä, joten en ole juurikaan kerennyt toimistolle, tehnyt vain hommia kotoota käsin. Tänään mulla on iltapäivä Helsingissä, joten aamupäivän vietän kotosalla koneen ääressä hoitaen muita asioita kuntoon.

Muuten arki rullaa tosi kivasti. Lapset ovat olleet päiväkodissa jo kuukauden ja vasta yhdellä sairastelulla.  Nyt tosin kun sanoin tämän niin sitähän ollaan aivan satavarmasti kipeänä ensi viikosta. Itseasiassa se sanominen ei edes merkitse mitään, vaan riittää, että on ajatellut asiaa. Asian ääneen sanominen vain nostaa todennäköisyyksiä ennestään, mutta toisaalta olen kyllä nauttinut siitä, että selkeästi pojan vastutuskyky on jo ensimmäistä päiväkotivuottaan parempi. Niinhän se yleensä meneekin!

P9020186P9020190

mekko

Pakko muuten mainita myös tässä, että voi jestas, miten paljon rakastan ajaa tuota uutta autoa. Ihan mieletön ajomukavuus ja niin käteviä toimintoja verrattuna edelliseen autoon. Lisäksi lapset ovat täysin rakastuneita tuohon kolmanteen penkkiriviin, johon vanhempi on päässyt muutaman kerran istuimineen istumaan. Siellä on yllättävän hyvin tilaa myös aikuiselle, joka helpottaa valtavasti kun meille tulee vieraita esim enkuista. Ennen on tarvittu aina vuokra-auto kun ei meidän Octaviaan mahtunut takapenkin keskelle millään lailla mukavasti istumaan. Sen verran isot istuimet meidän lapsilla, että siinä saa kyllä olla todella kapea lantio ja ei juurikaan hartioita jos haluaa istua niin, että jaloissa on tuntoa vielä vartin jälkeen..

P9020131P9020188

mekko: H&M

kengät: Converse

aurinkolasit: Ray Ban

laukku: Fendi

Kodiaqissa tuo takapenkki on ehdottomasti leveämpi ja minä mahduin kohtuullisesti takapenkin keskelle. Istuinta en sinne kyllä saisi, mutta olemme miettineet, että jos olemme niin onnekkaita, että kolmas lapsi saataisiin, istuisi tyttö varmaan vikalla rivillä istuimineen. Toki poikakin saattaisi olla jo eri istuimessa kuin tuossa kääntyvässä versiossa, joka vie enemmän tilaa kuin mikään. Se on kuitenkin niin kätevä uhmaikäisen kanssa, jota saa noin puolet ajasta köyttää istuimeen raivareiden saattelemana. Siinä on kyllä välillä hiki hatussa ja fiilis kaikkea muuta kuin vuoden äiti. Uhmaikä, paras ikä! 😀 Eilenkin poika suuttui minulle siitä kun mieheni kielsi häntä tekemästä jotain. Täällä otetaan todellakin itsenäisyyttä nimenomaan minusta ja en kelpaisi juuri mihinkään paitsi silloin jos sattuu tai tietenkin keskellä yötä. 😀 Silloin olen kultaakin arvokkaampi.

Tämä kuuluu kuitenkin asiaan ja kausia menee ja tulee. Huokaisen helpotuksesta kun muistan, että yleensä nämä pahimmat kiukut kestää muutaman viikon ja sit on hieman ”hellempi” uhmakausi kunnes tulee sit taas seuraava. Kautta kauden perään, mutta kaikissa on ne ihanat puolensa.

Kylläpäs meni nyt höpöttelyksi, mutta mitäs tykkäätte tästä asusta ja näistä kuvista? Ollaan käyty Jannin kanssa kuvaamassa asuja nyt hieman erilaisessa ympäristössä ja tämä sopi mielestäni ihanasti asuun!<3

Sorry, jos on kirjoitusvirheitä, en ehdi oikolukemaan sillä lapset pitää herättää nyt. Wish me luck. Se on ihan 50/50, että millä jalalla poika nousee sängystä. Heh!<3

Lue myös

X