Xenia's day

Uusi tuttavuus

Teksti: Anna.fi

Jotkut teistä on varmaan huomannutkin tuon Elloksen kampanjamainoksen tuossa sivussa. Koska kerta sellainen on sivuilleni eksynyt, halusin tehdä tuttavuutta paremmin tuohon nettiputiikkiin, joka ainakin itselleni on mielessä muodostunut ”aikuisemmaksi” putiikiksi. Kuten yleensäkin, kannattaa kunnolla tutustua ennen kuin ketään/mitään tuomitsee ja tässä tapauksessa se oli todella kannattavaa. Nimittäin, vaikka edelleen on myös aikuisempaan makuun sopiva putiikki on sinne rantautunut runsaasti nuoremmallekin väestölle sopivia juttuja.. Keräilin omia lemppareita ja myönnän, että tuo 50 % alennus uusille asiakkaille sai minut toimimaan.. 😀 Tässä parhaimmistoa..

 
 

Loppuun täydellinen asukokonaisuus.. (miten niin tykkään kesäisi raidoista:D)

huh huh toi neule on ihana! 🙂 Tarvitsisikohan sitä kesällä. :D?? No joo, mutta Elloksella on myös tällä hetkellä tällainen kamppanja..  
eli myös ne jotka on jo joskus tilannut, saa valikoiduista tuotteista alennusta.. 🙂 Miksi kaikki alennukset osuu samaan aikaan? Arvaako kukaan mikä/mitkä lähti mun mukaan alennuksen innoittamana!? 😉 Mitkä oli teidän lemppareita? Kuinka tuttu tuo nettiputiikki muuten teille on entuudestaan? 🙂

Lue myös

X