xenia's day

Uusi viikko, uudet kujeet

Teksti: Anna.fi

Heräsin tänään kauniiseen auringonpaisteeseen, mutta sen jälkeen ei ole saanut mitään muuta tehdä kuin riidellä erinäisten tahojen kanssa. Sohvan piti tulla 3-4 viikossa, nyt se tuleekin minimissään 4 viikossa, posti on edelleen Helsingissä, vaikka ollaan sen edelleenlähetyksestä maksettu jo kahdelta viikolta. Kumma kyllä, Itellan laskut on silti löytänyt perille. 😀 Nyt pidän peukkuja pystyssä, että saataisiin se hemmetin wifi tänään. Sen verran on haipakkaissa fiiliksissä alkanut maanantai, että olisi kyllä hyvinkin positiivinen yllätys jos homma tapahtuisi silloin kun pitäisi. Ootteko te muuten huomannut samaa asiaa? Hirveän usein annetaan erinäisten palveluiden yhteydessä lupauksia toimitusajasta yms, mutta hyvin harvoin se asia ihan oikeasti silloin tapahtuu. Mun mielestä tää on yksi niistä seikoista, jotka vaikuttaa mun ostopäätökseen. Esimerkikis sohvan kanssa oltaisiin voitu harkita erästä toistakin vaihtoehtoa, joka oli yhtä kiva, mutta tässä oli lyhyempi toimitusaika. Mun mielestä se toimitusajassa pysyminen kuuluu siihen summaan mitä oot maksanut, ja etenkin kun yleensä laskutetaan lisää siitä, että saat tietyn asian kotiisi/asennettua tietyssä ajassa. Ehkä mä oon vaan liian sinisilmäinen kun oletan ja uskon, että homma pelaa, mutta valitettavan usein tarina ei menekään näin simpelisti.

Nyt unohdan tän ja nautin tosta upeasta syyssäästä, mikä meitä tänään hellii. Nää on niitä päiviä, joista oikeasti kannattaa ottaa ilo irti, joten pakkohan se on käydä kävelyllä nauttimassa näistä aina vain harvenevista auringonsäteistä. Eilinen meni todella ihanissa merkeissä. Ensin nähtiin isääni, ja sitten paineltiin vielä äipän luokse viemään tuliaispullia (ainoa keino ettei itse niitä tuhoa:D). Meidän piti käydä vuokraamassa joku leffa, mutta kotiinpalatessa kello olikin jo yhdeksän ja ei siinä enää ollut aikaa kuin painua saunan kautta pehkuihin. Nukuin niin sikeästi, että muistan vaan hämärästi hortoilleeni vessaan pariin otteeseen yön aikana. Se on jotenkin huvittavaa, miten se vessassa käyntikin alkaa olemaan helppoa samalla melkein nukkuen. Nykyisin kun pitää sängystä nousta vähintään kaksi kertaa (yleensä jopa viisi, pitäisi varmaan skipata se iltatee), joten unenlaatuhan siinä kärsisi jos silmät avaisi. Mä yritän aina välttää kirkkaita valoja yöllä, jotta saan unen päästä mahd nopeasti kiinni. Niinpä hoipertelen täällä silmät puolitangossa, aikamoinen näky varmaan. 😀 Kannattaisi varmaan taas vähän suodattaa tätä ajatusvirtaa mitä sylki suuhun tuo. Tää viikko nimittäin tuo vaikka mitä kivaa tullessaan. Ensin ultra torstaina, jota jännitetään jo kovasti, sitten S:n äiti tulee meille viikonloppuvieraaksi perjantaina, joten kaikkea kivaa luvassa viikonlopullekin. Lisäksi S:n veli soitti eilen ja kertoi varanneensa lentoliput joulukuun lopuksi, joten saadaan joulunkin jälkeen vieraita, kuinka kiva onkaan kestitä kaikkia kun on tilaakin ihan eri tavalla!<3 Mä otin muutamia kuvia jutuista, joita ette ole vielä nähneet. Lähinnä eteisestä ja lipastosta, joka hommattiin Ikeasta viime viikolla! Nyt meillä todella on tätä Hemnes sarjaa, peilitkin taitaa nimittäin olla heiltä. 😀 No, mikäs siinä kun edullisesti saa ja miellyttää silmää. Just äsken muuten päätin, että tämän postauksen kirjoittamisen jälkeen menen vaatekaapille ja otan itseäni niskasta kiinni. Pakko käydä läpi tavaraa ja laittaa osa kirppiskasaan, nyt kun on muutenkin tällainen muuttomoodi päällä.

Haluisin muuten kysyä hieman neuvoa teiltä äideiltä siellä ruudun toisella puolella? Mitenkä olette menetelleet raskauden aikana rintsikoiden suhteen? Mulla kun on mitä kauneimpia rintsikoita, jotka vaan tuntuu epämiellyttävän kiristäviltä. Ympärysmittaa tartteis ehdottomasti lisää, mutta samaten kuppikokoa. Mitään push uppeja en todellakaan halua, rintamus kun on ihan tarpeeksi arka jo ilmankin. 😀 Lähinnä siis sitä, että oletteko ostaneet jo valmiiksi isompaa kokoa tulevaa varten vai ostaneet vain sen hetkiseen tarpeeseen sopivat rintsikat? Mistä saisi mukavia rintsikoita, joissa materiaalit ja mallit on kohdallaan?  Se kun olis se pääasia.

Voi jes, just äsken tuli puhelu, että wifin pitäisi tulla illalla. Olis aika mahtavaa, jos ei tarvitsisi enää käyttää puhelimen nettiä vaan olis ihan oikea (aka toimiva) netti. Helpottais tätä nettityöskentelyä jokseenkin aika paljon! 😀 Minkäslainen viikko teillä on edessä? Mukavaa maanantain alkua!<3

Lue myös

X