Xenia's day

Uusi vuosi 2013

Teksti: Anna.fi
Tämä edellinen vuosi on ollut, kuten jo aiemmin olenkin maininnut, ehdottomasti yksi elämäni tapahtumarikkaimmista vuosista. Matkoja on tullut tehtyä niin Miamiin, Skiathokselle, Viroon, NYC:iin kuin Dubaihinkin. Sen lisäksi olen käynyt korjaamassa näköni laserleikkauksessa, sinkkuuntunut ja ostanut asunnon (ainakin melkein).

Uusi vuosi on siis mulle täysin uusi käännekohta elämässä. Mua jännittää hyvällä tavalla kaikki tuleva, minähän en oikeastaan koskaan ole ollut yksin, joten vaatiihan se totuttelua. Mun äiti sanoi aika hyvin, että ”voidakseen olla täysillä toisen kanssa, on oltava ensin täysin sinut itsensä kanssa”. Allekirjoitan tän täysin. Musta tuntuu, että oon muutaman edellisen vuoden aikana kasvanut niin paljon ihmisenä, että mun on pakko pysähtyä miettimään, että missä mä meen, ja mihin mä haluan mennä. On jotenkin vähän sekava olo, luonnollisestikin.

kuvat: weheartit.com

Nyt lähiaikoina olen alkanut kauhistelemaan sitä, että avaudun täällä kaikesta. Jotenkin se on outoa, sillä aina postauksia kirjoittaessani en ajattele ollenkaan sitä, kuinka moni ihminen näitä lukee. Välillä karu totuus iskee kuitenkin päin kasvoja ja jopa kadun sitä, miten paljon olen teidänkin kanssa jakanut. Suurin osa teistä on onnekseni toisten yksityisyyttä kunnioittavaa sorttia, mutta kaikkien osalta ei asian laita valitettavasti ole niin. Luulen siis, että vedän tulevaisuudessa tiukemman linjan sen suhteen, mitä tänne kirjoitan. Itsestäni voin toki kirjoittaa edelleen samoissa määrin, mutta läheisistäni en. En kuitenkaan halua, että minun päätökseni jakaa elämääni näin, vaikuttaa negatiivisesti lähelläni oleviin ihmisiin.

Teksti on taas yhtä ajatuksen virtaa. En saanut unta koko yönä ja luovutin kuuden maissa. Ensi vuoden tavoitteena on siis ainakin rentoutumisen opettelu. Monet on kehottanut mua joogaamaan, mutta mä luulen, että mä löydän rentoutumiseni hieman hektisemmän harrastuksen kautta. Yksi juttu on jo mielessä, katsotaan miten se lähtee edistymään. 🙂

Vuoden 2013 suurimpana tavoitteena on balanssin saavuttaminen kaiken välillä. Oon sitä tässä muutaman vuoden yrittänyt etsiä, siinä hieman epäonnistuen. Pitää löytää sellainen kultainen keskitie työn, koulun ja muun elämän välillä, sillä pääsisi jo pitkälle!

Mitä te haluatte uudelta vuodelta 2013?

Lue myös

X