Baby Bear

Uusi vuosi ja uudet kujeet

12.1.2016 Teksti:

Tervehdys täältä Kaksplussan puolelta. Muutto sujui sen suuremmitta ongelmitta ja tässä sitä nyt ollaan – aivan uudella alustalla.
En tiedä kuinka moni teistä on vanhoja lukijoita, mutta ajattelin että pieni esittäytyminen voisi olla paikallaan. Meidän perheeseen kuuluu huhtikuussa 2 vuotta täyttävän neitimme ja minun lisäksi myös englantilainen mieheni ja labradorinnoutajamme Max. Täällä on tällä hetkellä viimeiset hetket menossa talonrakennuksen saralla ja kesällä oltaisiin menossa naimisiinkin, ihan mukavasti siis tekemistä!
Baby Bear blogin lisäksi päiväni kuluvat toista blogiani, Xenia’s Day:ta päivittäessä ja suorittaessani opintoja Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Aloitin siellä jo yli kuusi vuotta sitten ja nyt olisi tarkoituksena viimeistellä nuo jäljellä olevat hommat pikimmiten, hyvällä ”tuurilla” jo tämän vuoden puolella.
Tapasin mieheni kanssa Kap Verden saarella aikalailla tasan kolme vuotta sitten ja kahdeksan kuukautta myöhemmin olinkin jo raskaana. Edelleen jaksaa huvittaa se kuinka muutimme hänen tavaroitaan tänne Suomeen tietämättä lainkaan, että meitä olikin jo kolme. Meidän tie vei ensin Helsinkiin, josta muutimme melko pian Porvooseen, joka on minun lapsuuden kotikaupunkini. Vannoin ties kuinka monta kertaa etten koskaan palaisi, mutta koskaan ei pidä sanoa ei koskaan..
Täällä asuminen onkin ollut mieluisampaa kuin olisimme uskaltaneet edes toivoa ja nyt rakennamme omaa taloa, minnepä muualle kuin hyvin lähelle lapsuudenkotiani. Elämä on tällä hetkellä aika hauskaa kaiken kiiren keskellä, kaikki projektit ovat kuitenkin erittäin mieluisia ja niihin jaksaa sitä myöten laittaa aimo osan omaa aikaansa.
Höpinät sikseen. Tervetuloa teille kaikille tänne Baby Bearin maailmaan! Toivottavasti viihdytte kanssamme! Alla vielä kuvaa meidän pienestä perheestä viime kesän Korsikan matkalta.
P7130688

Kommentit (4)

Juu, huomasin, kiitoksia!!! 🙂

Toinen blogi ei vielä annan puolella toimi tai mulla tulee ainakin, että sivua ei löytynyt. :/

Costumen puolella blogissa on väärä osoite uuteen blogiin, ota osoitteesta väliviiva pois niin toimii! Tai mene suoraan Annan sivujen autta blogiin

Juu, huomasin, kiitoksia!!! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *