Xenia's day

Uusia juttuja kotona

Teksti: Anna.fi

Tää uusi kolmikantalamppu (kirjoitin ensin mappu, mikäköhän sekin on??) sopii tänne vielä paremmin kun olin kuvitellutkaan. Näitä myytiin valkoisena, harmaana ja tummanruskeana ja me haluttiin ruskea lähinnä siksi, että saatais vähän kontrastia kun meillä on kuitenkin aika paljon valkoisia kalusteita. Tää on siis K-plussa kortilla Askossa nyt 159€ normaalihinnan ollessa jotain reilu 220€. Tää oli vielä enemmän meidän mieleen kun se Boknäsin yksilö, jonka piti olla alessa, joten hyvä, ettei sitä vielä saatukaan, tää kun oli vielä edullisempikin. Kiitos vaan mammalle ihanasta etukäteisjoulu/tuparilahjasta!<3

Äiti kävi just hakemassa meidän entisen ruokapöydän ja tuoleja ja toi samalla meille sängyn S:n äitiä varten. Kuinka kätevää tällainen vaihtokauppameininki, varsinkin nyt kun asutaan lähekkäin. Samalla sain äipältä S:n kauhuksi uuden joulukoristeen, joka piti tietenkin viritellä saman tien paikoilleen, ollaanhan sitä jo herranjestas melkein puolivälissä marraskuuta. 😀 Alkaa melkein olemaan jo liian myöhä näitä varten!!

Meillä on täällä nyt sen verran elektroniikkaa, että alkaa jatkojohdot loppumaan kesken. Mun mielestä tää on kuitenkin vielä ihan maltillista, ei mulla ole vasta kuin viisi talvivalohökötystä upotettuna näihin 96,5 neliöön (okei, neljä niistä on olohuoneessa:D). Pitääkin kysyä S:ltä haluaisiko tämä käydä laittamassa ulkovalot tässä pikkuhiljaa. Mulla tosin on vähän sellainen fiilis, että saisin sen jälkeen murhaavia katseita ja löytäisin koneelta kuitin one-way lentolipusta Englantiin. ”Mihin mä oonkaan pääni pistänyt kun tähän naiseen haksahdin?” :DD Noni Xeni, rauhotutaas vähän. Mä aloin tänään väsymään tossa viiden maissa ja nyt ollaan menty sen klassisen hysteria rajan yli. Tässä vaiheessa mut pitäis vain peitellä nukkumaan niinkuin sylivauva konsanaan, olis varmaan kaikille paras ratkaisu. Mä kuitenkin käytän yleensä tämän hysteriasta ammentuvan energian mieluummin täällä häärämiseen ja teille kirjoittamiseen, pahoittelut siitä! 😀 Nyt mun pitäisi alkaa etsimään jotain hyviä pesto-lohireseptejä iltaa varten. Jos teillä on mielessä jotain semihelppoja niin saa jakaa (mieluiten hyvinkin pian, mulla on nälkä, harvinaista!:D). Sitten on pakko rauhoittua, että saisi unta tänä yönä. Viime yönä pyöriskelin miettimässä jotain tosi outoja juttuja. Tiedättekö kun välillä näkee unia ja sit ei enää tiedäkään onko unessa vai ei. Sit koko yö on sellaista unen ja valveillaolon rajamailla liikkumista ja aamulla on ihan sekaisin kuin seinäkello?! Noni, nyt otan iisisti ja alan tsekkaa niitä reseptejä, ihanaa illanjatkoa kaikille! 🙂 ps. Ainiin muuten, meille tule Evechicille tänään sitä klassista tummansinistä parkatakkimallia myös khakinvihreänä. Takki löytyy täältä!

Lue myös

X