häät

Uusia meikkejä

4.7.2016 Teksti: Xenia

Olen täällä kokeillut päivittäin näitä uusia meikkejäni aivan into pinkeänä. Miten nyt vaikkapa uusi luomiväri voikin vaikuttaa niin paljon haluun ylipäätään laittaa meikkiä? Pari meikkituotevinkkiä mulla on tulossa vielä tämän jälkeenkin, ne tilasin Englannista, joten tulivat hieman myöhemmin, mutta ovat kaikessa loistavuudessaan mainitsemisen arvoisia tuotteita! 🙂

P6270101

Luin ennen Armanin Luminous Silk -meikkivoiteen ostoa paljon arvioita sen kestävyydestä ja vertauksia Nars Sheer Glow-meikkivoiteeseen, joka multa löytyy, joskin liian vaaleassa sävyssä. Sanoisin että tämä Armani jättää aavistuksen  puuterimaisemman lopputuloksen, joka peittää sopivasti mutta on silti todella luonnollinen. Aivan mahtava! Nars on kyllä hyvä myös, mutta monet olivat nimenomaan häämeikkiinsä valinneet näistä kahdesta juurikin tämän. Mä arvoin kahden sävyn välillä pitkään. 6 oli tosi hyvä, mutta sit päädyin lopulta 6.5 joka on kyllä lämmin sävy, mutta ei ihan yhtä keltainen kuin 6.

Urban Decay tunnetaan luomiväreistään ja Eyeshadow Primer Potion -pohjustajasta. Olen jonkun verran lukenut myös näistä meikin kiinnityssuihkeista, joten mukaan lähti kokeiluun myös Urban Decayn Makeup Setting Spray. Tätä en ole vielä edes kokeillut, mutta ajattelin tässä joku sateinen päivä hieman leikkiä meikeillä ja käydä sen jälkeen lenkillä niin nähdään mitenkä hyvin kunnon primer (josta lisää enemmän) ja kiinnityssuihke auttavat meikin  pysyvyydessä.

P6270108

Lopulta päädyin Urban Decayn Naked palettiin, joka miellytti enemmän livenä. Vaikka niitä numero 2 paletin viileitä sävyjä pidän kauniina, mielestäni lämpimät sävyt tuovat omia silmiäni paremmin esiin.  Tähän mennessä olen käyttänyt noita mattaruskeita arjessa ja voi jestas miten hyvä pigmentti niissä onkaan. Etenkin yhdistettynä silmämeikinpohjustajaan saadaan aikaan sellainen silmämeikki ettei ihan helpolla lähde leviämään.

Mulla oli hakusessa myös hyvä  puuterimainen korostuspuuteri ja päädyin lopulta tuttuun ja turvalliseen MAC Mineralize Skinfinish -puuteriin sävyssä soft and gentle. Macin pisteeltä mukaan lähti myös Mattapuna sävyssä Mehr ja siihen sopiva huulenrajauskynä Soar. Kulmakynänikin alkaa olemaan lopussa ja tällä kertaa päädyin hankkimaan Medium Brown sävyn Anastasia Beverly Hillsin Brow Wiz kulmakynästä. Viimeksi minulla oli Dark Brown ja se on kyllä hyvä, mutta tällä mediumilla on mun mielestä helpompi meikata luonnolliset kulmat kun sävy ei ole yhtä kova!

Eilen käytiin etsimässä häävaatteita miehelle ja yllätykseksi löydettiin kaikki. Niin puku, paita, taskuliina kuin vyökin. Ai että hän olikin komea siinä, en malta odottaa että näen hänet hääpäivänä siinä! <3

Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille. Ovatko nämä meikit teillekin tuttuja? 🙂