Xenia's day

Uutukaiset hajuveteni

Teksti: Xenia

sisältää kaupallisia linkkejä.

Mä olen aika nuuka mitä tulee hajuvesiin ja hyvin usein en sellaista edes käytä, mutta tietyt merkit mua houkuttelee luokseen yhä aina vain. Jo Maloneen olen tutustunut aikoinani Enkuissa ja ostanut sieltä muutaman hajuveden itselleni ja jatkanut saman merkin tuoksujen keräilyä ensin Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja nyt sit netistä. Itseasiassa näitä kävin tuoksuttelemassa Stockalla ja sit mietinnän jälkeen tilasin ne puolestani Kicksiltä, sillä Stockan toimitusajoissa mainittiin hulluista päivistä ja pidemmästä toimitusajasta, joten en malttanut odottaa.:D

Pomegranate Noir on näistä ehdottomasti enemmän iltatuoksu, mutta välillä miksaan sitä päivätuoksuksi Lime Basil & Mandarinin kanssa tai vaihtoehtoisesti Wood Sage & Sea Saltin kanssa. Lime Basil & Mandarin on ensihaistamalla sitruksinen tuoksu, mutta se voimakkain sitrus häviää tosi nopeasti ja jäljelle jää omaan makuuni todella elegantti ja raikas tuoksu! Jo Malonen tuoksuissa pidänkin nimenomaan siitä, että niitä voi miksailla mielensä mukaan ja löytää uusia, erilaisia tuoksuja. Heidän sivuillaan on kylläkin jotain osviittaa toisiinsa ”sopivista” tuoksuista ja jos en väärin muista niin nimenomaan tuo Wood Sage & Sea Salt on aika monessa se toinen!

PB020013

Ensi kerralla aion haistella English Pear & Freesia tuoksua sekä Earl Grey & Cucumber tuoksua. Lisäksi tuo Black Cedarwood  & Juniper tuoksu jäi mietityttämään. Se on aika unisex, mutta rakastan sitä juuri siksi! 🙂

Suosittelen lämpimästi tutustumaan tähän merkkiin. Mä olen aina ostanut noita pieniä pulloja ja ovat kyllä olleet riittoisia!

Jo Malone tekee muuten myös aivan ihania huonetuoksuja ja tuoksukynttilöitä. Olen saanut lähes vuosittain näitä anopiltani joululahjaksi ja ne ovat aivan mielettömän laadukkaita! Hyvä joululahjaidea! Nämä ovatkin vielä tänään 25%:n alessa Kicksillä, joten käykääpä kurkkaamassa!

Ovatko nämä tuoksut teille tuttuja? Mikä on teidän suosikkinne?

 

Lue myös

X