Xenia's day

Uutukaisia

Teksti: Anna.fi
Keräilin kokoon eri nettikauppojen uutukaisia. Lukijoiden pyynnöstä merkkasin hintoja kollaaseihin, näkee siis samantien sopiiko joku kiinnostava juttu omaan budjettiin! Ajattelin, että voisin tehdä pihistä / panosta tyylillä myös juttuja, sopivien juttujen etsiskely nettikaupoista on meinaan kuin tehty mua varten! ;D

Ylläoleva takki on kuin uusi versio viime vuoden suosituimmasta Tove Parkasista. Tämä tosin on untuvatakki, joten kyseessä on lämpimämpi, ja todennäköisesti myös laadukkaampi versio. Takkia saa neljässä värissä, joista minä voisin ottaa minkä hyvänsä. Takin tietoihin pääsette täältä.

Paitapusero on niin Xeniamainen, että pisti silmään. Tykkään tuosta mallista, rusetista ja etenkin noista väreistä! Ihania! Puseron tiedot löydätte täältä.

Vaikka kesä onkin ohi, ei se tarkoita sitä, etteikö mekkoja voisi katsoa, eihän? 😀 No, minä iskin jokatapauksessa silmäni näihin viiteen upeuteen, jotka sopivat myös syksyisempään juhlaan. Ylävasen löytyy täältä, keskimmäinen täältä, yläoikea täältä, alavasen täältä ja alaoikea täältä.

Hieman edullisemmat saappaat klassisessa mallissa. Ruskeat täältä ja mustat täältä.

Ihanan villakangastakki suloisella vuorella. Täydellinen kylmeneviin ilmoihin. Takin löydät täältä.


Upea klassinen neule syksyyn. Väri toimii, malli toimii ja yksityiskohdat toimii. Hilfigerin neuleen löydät täältä.

Tuo beige on ihana!! 🙂 Lyhyemmän beigen tietoihin pääset täältä ja mustan tietoihin täältä.

Kumpi teidän mielestä sopisi mulle paremmin? Mulla olis untuvatakin mentävä paikka takkikaapissa, ja tämä olisi täydellinen kaikin puolin! Mustan löydätte täältä ja beigen täältä.

En oo varmaan vielä jauhanut ihan tarpeeksi nilkkureista? 😀 No, tässä niitä nyt on, ja varsinkin alimmaiset on malliltaan kaikkea sitä, mitä minä toivon. Klassiset, simppelit ja sopivan korkuisella varrella varustetut. Ylävasemmat löydät täältä, yläoikeat täältä, alavasemmat täältä ja alaoikeat täältä.

Sellaisia uutuuksia. Mua jäi mietityttämään tuo takki. Silti tulee mieleen se, että ehkä pitäisi odottaa New Yorkin reissua, sieltä kun voisi löytyä edullisemmin vastaavia. 🙂 hih, en malta odottaa!! 🙂

Mitäs te tykkäsitte, mikä näistä uutuuksista on teidän lemppari?

sisältää mainoslinkkejä.

Lue myös

X