Xenia's day

Uutukaisia

Teksti: Anna.fi

Eilen sain valita muutaman jutun mukaan Hennesin showroomilta. Teinpä nyt sit parista sieltä saamastani jutusta tällaisen klassisen, melko simppelin asukokonaisuuden. Ainoastaan kengät ovat tässä asussa vanhat..


Tuo musta sifonkinen mekko mustakultaisella punosvyöllä ja nude laukku nuden väristen kenkien kaveriksi ja siinäpä se. Tuohonhan kävisi loistavasti vaikka kuinka räväkät kengät/laukku, mutta näettepä nyt siinä samalla tuon eiliseltä reissulta kotiuttamani clutchin. 🙂 Kolmas saamani juttu on puolestaa oranssiiin taittavan punaisen värinen satiinitoppi, joka näyttää edestä tältä..

ja takaa tältä..

Tuo on juuri passeli esimerkiksi kesällä valkoisten/mustien shortsien kanssa tai pillihousujen/farkkujen kanssa. Kokeilin tätä kuvaamisen jälkeen kynähameen kanssa, mutta siihen en nyt ainakaan tämän yhden kerran jälkeen tätä toppia lähtisi yhdistämään, kun tuo rintojen alla oleva sauma jää jotenkin hassusti näkyviin korkeavyötäröistenkin hameitten kanssa. 🙂 Tällaista siis tarttui mukaan. Mitäs tykkäsitte?

Lue myös

X