xenia's day

Uutuuksia meikkipussissa

Teksti: Anna.fi
Tein eilen hieman täydennystä meikkipussiini kun oltiin sopivasti Helsinki-Vantaalla. Hävitin meikkivoiteeni jo aikaa sitten ja sen jälkeen käytin Vichyn BB voidetta, mutta sen käytyä hieman liian vaaleaksi, aloin etsimään toista. Kokeilin lentokentällä useampaa; mutta lopulta päädyin tähän Clarinsin BB voiteeseen, jota olen kokeillut näytekoossa aiemmin ja sen perusteella pitänyt siitä!

Tämän pitäisi tosissaan hoitaa ihoa ja antaa suojaa sille, joten uskon tämän olevan hyvä vaihtoehto varsinkin Differin kuurin aikana! 🙂 Tää on yllättävän peittävä, mutta kasvot jää kuitenkin meikkaamattoman näköiseksi. Menee loistavasti iltamenoihinkin! Lisäksi ostin saman merkin sävyttävän päivävoiteen:

Tämä on ohuempi vaihtoehto ja käy näin loistavasti kesäpäiviin. 🙂 Molemmissa tuotteissa on aurinkosuoja, joka on Differin voiteen käytön aikana todella tärkeä ominaisuus. Differsin kuivattaa ihoa aika tehokkaasti, ja kuiva iho + aurinko ei ole hyvä yhdistelmä. Laittelen teille kuvaa näistä tuotteista kasvoilla, kunhan pääsen paremmin näiden makuun! 🙂

Onko kellään kokemusta näistä meikkituotteista?

Lue myös

X