Xenia's day

Vaaleammat hiukset

Teksti: Xenia

IMG_0291-2

Kävin lauantaina Nooran luona Bow:ssa ja tällä kertaa lähdettiin suunnitelmien mukaisesti kohti hieman vaaleampaa lopputulosta. Noora laittoi tyveen vaaleampaa ruskeaa ja sen lisäksi ohutta raitaa koko päähän.

Lopputulos onkin jo huomattavasti vaaleampi ruskea ja paljon pehmeämpi tätä kohtuullisen talvikalpeaa ihoa vasten. Ensi kerralla otetaan sit loppuja tummia pois raitojen avulla ja jatketaan tällä vaalealla ruskealla linjalla, johon tykästyin saman tien todella kovasti. Ääripäät on koluttu hiusten osalta läpi ja nyt mennään jossain siellä keskellä. Hakusessa aina jotain mahdollisimman luonnollista ja elävää ja tietenkin niin, että tukka on samalla hyväkuntoisen näköinen. Noora nappasikin latvoista vajaat 5cm pois ja ero on ihan valtava. Ei niinkään pituuden tunnussa vaan siinä miten paksuilta latvat tuntuu. Tämä fiilis jos mikä pitääkin pitää mielessä, jos ei huvita hiuksia lähteä leikkaamaan.

Täällä ollaan tänään pikkasen eläviä kuolleita. Pojan flunssan vuoksi käytiin näyttämässä korvia tuossa lauantaina ja vaikkei tulehdusta olekaan, taitavat ne silti ainakin ärsyttää kun makuuasento ei tosiaan ole se kaikkein suosituin tällä hetkellä. Toisin sanoen öitä ollaan kukuttu ihan olan takaa ja tänään turvauduttu kahviin  vähän liiaksikin. Nimimerkillä pian tarvitaan varmaan närästyslääkettä. Noh, toivotaan, että alkaa pikkuhiljaa tukkoisuus lähtemään niin saadaan me vanhemmatkin vähän unta palloon.

Mitäs tykkäätte tukasta? 🙂

Ihanaa alkavaa viikkoa teille kaikille! 🙂

X