Xenia's day

Vaaleanpunaisen ja vaaleansinisen yhdistelmä

Teksti: Xenia

*-merkityt linkit kaupallisia linkkejä.

Olipa hassua jotenkin herätä tänä aamuna jälleen vapaapäivään. Tai no, kuten tuossa instagramin puolella helatorstaina avasinkin, meidän lapsilla on ainakin joku kuudes aisti, jonka avulla he vainuavat jokaikisen tilanteen, jolloin saisi nukkua ja heräävät aivan 100% paljon normaalia aikaisemmin. Sama jälleen kerran tänään.

Toisaalta mä olen sitä mieltä, että eipä tuo haittaa. Olen aina ollut muutenkin aamuihminen, joten nämä aikaiset herätykset eivät paina, vaan päinvastoin koen saavani päivästä paljon enemmän irti jos nousen sängystä ylös hyvissä ajoin ja menen illalla ajoissa nukkumaan. Toisaalta olen myös sitä mieltä, että mitä terveellisemmin elää, sen paremmin nukkuu ja sitä virkeämpi on. Tai no, toki jos rauta-arvot huitelee ties missä niin väsynyt saattaa olla siltikin. Mutta noin yleisesti ottaen.

P5280155 2

Rauta-arvoista puheen ollen. Mulla on ensi viikolla seurantaverikoe, jossa näen sit miten nuo omat veriarvot ovat kehittyneet. Mulla otettiin helmikuun alussa verikoe, jossa ferritiini oli 13 ja hemoglobiini laskenut aika reilusti normaalista ja nyt halutaan nähdä mitenkä tuo raudan pakkosyönti on auttanut. Olen myös lisännyt valtavasti lehtivihreitä ja punaista lihaa, vaikken lihaa tuota ennen juurikaan syönyt. Mielenkiintoista nähdä mikä on tilanne ja jos se ei ole parantunut, pitää miettiä muita vaihtoehtoja.

P5280223 2

Kesä on nyt melkeinpä virallisesti täällä ja sitä myöten monet pääsevät kouluista lomille. Onnea muuten kaikille valmistuneille ja koulunsa päättäneille! Aika uskomatonta ajatella, että omasta ylioppilaspäivästä on jo 12 vuotta aikaa. Silloin ennen pidin 3-kymppisiä jo ihan aikuisina, mutta nyt ajatus on kyllä muuttunut. Tai no, aikuinen mä kyllä olen, mutta haluaisin kuitenkin ajatella olevani aika nuori vielä. Paljon on kuitenkin vielä tekemättä, kokematta ja näkemättä, mutta toisaalta mielestäni koko elämä on yhtä oppimista. Ehkä se käsitys aikuisuudesta kaikkivoipana ja kaiken tietävänä tilana onkin hieman muuttunut sitä myöten kun ikää on omaan mittariin tullut lisää.

P5280202 2

Täällä vietetään viikonloppuna hyvin rennoissan merkeissä muun muassa pihatöitä tehdessä. Itseasiassa meillä oli puheena hankkia sellainen robottiruohonleikkaaja kun ollaan aivan surkeita siinä ylläpidossa. Molemmilla on niin paljon töitä, joita usein tehdään myös iltaisin niin tuo pihalla tehtävä pakkotyö ei ole sieltä kivoimmasta päästä. Tai siis silleen, että mieluummint tekisi sit jotain kivaa yhdessä perheen kanssa. Kauheasti ollaan noista luettu ja muutamat näyttävät testien perusteella lunastaneen lupauksensa, eli nähtäväksi jää muuttaako meille sellainen! 🙂

P5280237 2

college: Arket (*tämä)

farkut: Arket (*nämä)

tennarit: Nike

laukku: Fendi

aurinkolasit: Ray Ban aviator

takki: Zara

Asussa oli monta tämän hetken suosikkia. Eniten minua kuitenkin miellyttää tuo vaaleanpunaisen, vaaleansinisen ja valkoisen raikas yhdistelmä. Mitäs mieltä te olette?

Ihanaa alkavaa viikonloppua!

 

 

Lue myös

X