Xenia's day

Vaaleanpunaista marmoria, uutuuksia ja kilpailua teille

Teksti: Xenia

Linkit kaupallisia linkkejä

P1290580iphone kuoret / power bank / latauskaapeli

Olen jo pidemmän aikaa käyttänyt yhteistyökumppanini iDeal of Swedenin kuoria puhelimessani ja halusin jakaa nyt teille 20%:n aleen oikeuttavan koodin xenia20. Sillä voitte hankkia iDeal of Swedenin nettikaupasta esimerkiksi puhelimen suojakuoria ja nykyisin myös powerbank:eja (mikäs tämä on suomeksi, voimapankki ei oikein kuulosta hyvältä?), missäs muussa kuin samassa kuosissa puhelimen kuoren kanssa. Tähän kun lisää vielä tuon kuoriin sointuvan latauskaapelin, niin ei voisi kivemmalta näyttää tämä ”survival” kit, joka on tarpeen esimerkiksi pitkien päivien aikana tai jos olette jossain missä ei juuri sillä hetkellä pääse puhelinta lataamaan ihan perinteisesti.

P1290582

lompakkokotelo puhelimelle

En tiedä liittyykö valon määrän lisääntymiseen, mutta olo alkaa olemaan jo hieman keväisempi ja sitä myöten kaivoin taas tämän vaaleanpunaisen kuoren puhelimeeni. Tämä on muuten yksi mun ikuisuussuosikeista, klassinen marmorikuvio, mutta aavistus naisellista pinkkiä, joka ainakin mulle tarkoittaa kevättä ja kesää!  Tuo lompakkomalli on muuten sekin kätevä ja sitä käytän usein esimerkiksi jos olen lähdössä jonnekin enkä jaksa ottaa lompakkoa mukaan. Siihen mahtuu pankkikortti ja esim henkkarit ilman, että niiden tarvitsisi olla irrallisina laukussa. Siinä on kuitenkin aina riski katoamiselle..

P1290571

Elikkä xenia20 koodi tarjoaa teille 20%:n alennuksen koko valikoimasta! Jos te olette yhtä keväisissä fiiliksissä kuin minä, niin kannattaa kurkata iDeal of Swedenin ja Dearing Kingan yhteistyö. Kolme toinen toistaan kauniimpaa puhelimen suojakuorta! Mun suosikki on tuo oikeanpuolimmainen, mutta sekin vaan ihan hilkusti noita kahta muuta edellä. Kaikin puolin todella onnistunut yhteistyö mun mielestäni, mitä mieltä te olette?

Näyttökuva 2018-02-05 kello 13.50.52

Geo Floral Scarf -kuoret / Springtime Wimpy -kuoret / Magnolia Stripes kuoret /

Halusin muistaa teitä jo siksikin, että teette tämän blogin kirjoittamisesta niin mielekästä, joten kysyin iDeal of Swedeniltä, josko he haluaisivat lahjoittaa muutamalle teistä Dearing Kinga -sarjan kuoria. Näitä tehdään iPhone 6:sta ylöspäin (plus mallit mukaan lukien) ja lisäksi Samsung Galaxy S8:lle.

Mulla on täällä yksi kappale kutakin kuorta:

1. Magnolia Stripes iPhone 6/6S/7/8
2. Springtime Whimsy iPhone 6/6s/7/8 Plus
3. Geo Floral Scarf Samsung Galaxy S8

Osallistukaa kirjoittamalla kommenttikenttään mikä näistä kolmesta toimii teidän puhelimeen eli minkä haluaisitte kotiin. Muistakaa jättää myös sähköpostiosoite niin saan voittajiin yhteyden! 🙂

Onnea kaikille! 🙂

Lue myös

X