P5190209 P5190225 P5190221 P5190210 P5190206 P5190203

paitapusero: H&M Mama (vastaava/ihana!!!)

farkut: Bubbleroom (*nämä)

takki: Lindex (tämä)

laukku: Mulberry (*vastaava)

kengät: Converse (*nämä)

Terveiset täältä väsymyksen kourista – jälleen kerran. Vedin tuossa tuollaiset 30 minuutin powernapit aamupäivän graduilun ja lounaan jälkeen. Istuin tässä koneen ääressä nimittäin tuijottaen ruutua varmaan vartin ennen kuin tajusin, ettei tästä mitään tule. Parempi siis mennä maate ja nousta sit uudella innolla (as if) ylös. Tein itselleni pienenä päivän kohokohtana vaniljalattea ja muistelin tuonne kolmen vuoden taakse kun kahvihetket oli nimenomaan sitä arjen luksusta ja siinä vaiheessa myös päivän piristäjiä.

Aika hyvällä fiiliksellä ollaan kun koin muutaman ahaa elämyksen tänään tuon tutkielmani kimpussa, joka tietysti on ihan suotavaakin kun niitä johtopäätöksiä kirjailee. 😀

Eilinen iltapäivä meni tosi mukavasti ensin siellä hieronnassa ja sen jälkeen vielä äitini luona, jossa minä siis käytännössä vain söin samalla kun tyttäremme leikki isovanhempien kanssa. En tiedä mikä siinä on, mutta aina kun menen äitini luo käyn saman tien raijaamassa kaikki karkkikaapit, joista lähes poikkeuksetta löytyy jotain ”pientä”, joka sit pala kerrallaan päätyy kokonaisuudessaan mun mahaani. On muuten taas tullut huomattua se, että väsyneenä sokerihimot on ihan eri tavalla huipussaan kun koskaan muutoin. Se kun piristää nopeasti ja antaa nopeaa energiaa, joten ilmankos keho oikein huutaakin sitä. Nyt on siis ehkä huonoin aika jättää mitään herkkua mun eteeni, viimeisinkin itsehillinnän ripe on kadonnut taivaan tuuliin.. Tietysti nyt muistin et leivoin vielä eilen illalla suklaakeksejä ja niitä on vielä tuolla laatikossa, arvatkaa saanko näitä enää mielestäni koko päivänä?! Olisi pitänyt pakata kaikki mukaan miehen lounasrasiaan, turvallisempi vaihtoehto.

Se eilinen hieronta oli muuten jotain taivaallista. Mä en ole oikeastaan ennen raskausaikaa edes hieronnassa käynyt , mutta nyt raskausaikana jo kaksi kertaa parin viikon välein. Ensinnäkin uni tuntui tulevan eilen illlalla paremmin, mutta sen lisäksi on myös vetreämpi olo, mikä tässä vaiheessa elämää on hyvin tervetullutta. Kroppa ja lihakset on kuitenkin kehon painopisteiden muuttuessa ja painon lisääntyessä koetuksella, joten nyt jos koskaan on aika panostaa vähän siihen lihashuoltoon. Buukkasin vielä yhden ajan ensi viikon lopulle kun on lähes 38. viikkoa täynnä ja saatan muuten buukata vielä yhden ajan 40.viikolle jos olen vielä yhtenä kappaleena silloin.

Hierojakin huomasi, että nyt alkaa nilkat, sääret ja jalkapohjat keräämään turvotusta ja sen kyllä huomaa iltaisella kun seisominenkin sattuu. Mulla kertyy päivittäin niin paljon askelia pelkistä koiran ulkoilutuksista, joten olen nyt ottanut tavaksi ihan suosiolla nostaa jalat konkreettisesti ylös kun tyttö on mennyt nukkumaan. En oikeastaan muista tätä turvotusta tytön kohdalta, mutta ehkä aika on vaan kullannut muistot, vielä kun ei tosiaan voi lämpötilan piikkiin pistää tätä nestekertymää. Joka tapauksessa, hierontaa voin suositella lämpimästi kaikille raskaanaoleville, siinä on nimittäin todella mukava olla kyljellään ja tietyllä tavallahan se on vaan mahtava juttu valmistautuessa synnytykseen!

Kohta pitäisi alkaa miettimään sitä, mitäköhän sitä illasta söisi ja pakko sanoa, että kyllä taas lyö tyhjää. Nyt ei ole tosin ongelma siinä mikä maistuisi, vaan siinä minkä jaksaisi valmistaa niin että ruoka olisi pöydässä mahdollisimman nopeasti. Mies ja tyttö tulevat yleensä kotiin joskus puoli viiden maissa ja mulla on nimittäin siinä vaiheessa jo sellainen nälkä että oksat pois. Nauretaankin tälle aina enkkuvieraiden kanssa, jotka vetää lounasta yleensä siinä kahden maissa ja illallista tyyliin 19-20 välillä. Toista se on täällä kun vatsa alkaa kurnia lounaalle jo yhdeksitoista… Toisaalta olen itse sitä mieltä, että enemmän sitä energiaa tarvitsee päivällä eikä yötä vasten, eli siinä mielessä kokisin tämän suomalaisen tavan aika hyväksi.

Nyt alkaa kahvi selkeästi vaikuttaa kun olo ei ole enää nuutunut, joten otetaanpa tästä iltapäivästä kaikki irti ja jatketaan hommia. Mitä kivointa ja näemmä myös aurinkoista tiistaita teille kaikille!

*kaupallisia linkkejä.

X