Xenia's day

Vaatetusta!

Teksti: Anna.fi
Vitsi mä olen ylpeä itsestäni! Olen oppinut tekemään kollaasin! Tuon bannerin jälkeen innostuin todella ja teinkin teille päiväksi yhden kiva jutun. Koska pääsin vauhtiin, tein samalla myös asustani tällaisen kuvakollaasin..

On se kyllä sen verran hankalaa tällaiselle tietämättömälle että huh. 😀 Paita ja farkut on Hennesiltä, neule Zarasta, kengät Gantin ja laukku Vuittonin.

Tämä laukku on kyllä mielettömän kätevän kokoinen kun nytkin se kätkee sisäänsä salikamoista siihen mitä yleensäkin kannan mukanani (koko omaisuus). Onko teillä sellainen ongelma, ettette löydä teidän laukusta mitään? Jos etsin jotain tiettyä juttua niin kaikki muu sattuu ensin käteen ennen sitä mitä oikeasti tarvitsen. 😀 Ystäväni kanssa aina vitsaillaan kun kännykkää etsiessä ehtii jo mennä paniikkiin ja hokea pari kertaa ”se ei oikeasti ole täällä” ennen kuin se löytyy sieltä jostain pohjalta.. 😀

Arvatkaa muuten kellä on ensi viikko vapaata töistä? En kuitenkaan aio lomailla vaan ajattelin käydä ajatuksella läpi kaiken mitä kaapista löytyy ja pistää blogikirppistä pystyyn  samalla kun pakkailen tavaroita muuttoa varten. Onhan se kivempi sitten muuttaa vain niiden tavaroiden kanssa joita oikeasti tarvitsen.

Nyt vielä kahdeksan tunnin puristus ja sitten salille. Ajastin teille yhtä kivaa postausta (ainakin mulla oli hauskaa sitä tehdessä) päivälle! 🙂 Vitsi että olen iloinen! Ihanaa perjantaita kaikille!

Lue myös

X