Yhteistyössä Liberon kanssa

P8020253 P8020275 P8020274 P8020231 P8020204 Advertisement

Sopivan vaipan valinta taitaa olla yksi niistä ikuisuuskysymyksistä joihin tuoreena vanhempana yrittää löytää vastausta. En usko että olemme ainoita, jotka ovat käyneet läpi niin eri merkkejä kuin eri kokojakin ennen kuin se oikea vaihtoehto on löytynyt.
Me olimme ostaneet jo ennen vauvan syntymää sekä Liberon Touch -vaippoja pienimmässä koossa, että toisen merkin vaippoja ja itseasiassa samoja vaihtoehtoja oli synnärilläkin tarjolla. Jo heti alusta asti sopi Liberon Touch -vaippa meidän pojalle paremmin, toinen falskasi lähes joka kerta kun niitä käytin.
Voitte arvata että olinkin iloinen kun Libero kysyi kiinnostuksestani Liberon Touch -vaippoja kohtaan. Mulle kun on vuosien varrella muodostunut periaatteeksi se, että teen yhteistyötä vain sellaisten tahojen kanssa jonka tuotteista olen joka tapauksessa kiinnostunut ja kenties jo muutenkin kyseisen tuotteen käyttäjä kuten tässä tapauksessa.
Päätimmekin että kerron hieman meidän vaippataipaleesta sekä tietenkin Liberon uutukaisesta Touch -vaipasta, johon me olemme todella ihastuneita.
Sopivan vaipan valinta voi olla – kuten aluksi mainitsin – todella hankalaa. Mutta mistäs sitä sitten tietää että vaippa on sopiva? Oman kokemukseni nojalla vaippa on hyvä kun läpivuotoja ei tapahdu. Meille on näiden vaippojen aikana tapahtunut yhdet niskakakat, jotka nekin olivat yön jälkeen kun olin silmät puoliristissä vaihtanut vaippaa meidän sängyllä alustan päällä aamuyöstä ja jopa siinä hetkellä miettinyt, että taisin laittaa vaipan liian löysästi.
Sopiva vaippa peittää hyvin takapuolen ja tuntuu napakalta vyötäröllä, mutta ei jätä jälkiä tai painaumia lapsen ihoon. Meillä esimerkiksi vaihdettiin numero 3:siin kun numero 2:sen vaippa oli koko ajan märkänä ja vauvan reisiin jäi siitä painaumat. Vaihto isompaan numeroon toimi koska painorajat menee näissäkin vaipoissa limittäin. Siispä sanoisinkin että oma koko löytyy kokeilemalla ja noista painolukemista voi sit ottaa osviittaa!
Meidän tytön vaippataipaleen aikana vaihdeltiin vaippaa milloin mihinkin. Tytön malli oli sellainen että hänelle meni aina se ”pienempi” koko kun pojalla joudutaan tähän asti kertyneen kokemukseni mukaan kääntyä isomman vaipan puoleen. Sanoisinkin että kannattaa tosiaan kokeilla rohkeasti eri kokoja ja vasta sit valita mikä tuntuu sopivalta! Kannattaakin liittyä Liberoklubiin, jonka myötä saa myös Liberolaukun, joka sisältää sekä numero 1, että 2 kokoisia Libero Touch -vaippoja muiden tuotteiden ohella. Pääsette testaamaan ennen ostopäätöstä!
Libero Touch -vaippoja on saatavilla aivan pienimmille vauvoille (2 kilosta ylöspäin) aina siihen saakka kunnes lapsi saavuttaa 20 kilon painon. Nämä joutsenmerkityt todella pehmeät vaipat ovat käyneet läpi dermatologisia testejä, jotta vauvan ihon pehmeys voitaisiin säilyttää, eivätkä Libero Touch -vaipat sisällä myöskään mitään ylimääräisiä voiteita. Sen sijaan vaipan sisus on todella pehmeää ja hengittävää materiaalia, joka edesauttaa ihon hyvinvointia.
Omat suosikkiominaisuuteni Libero Touch -vaippojen erityisen pehmeyden lisäksi ovat kaksinkertaiset vuotosuojat, jotka ainakin meidän kohdalla ovat pelastaneet monesti, huippuimukykyisen ytimen lisäksi! Lisäksi nostaisin esiin pehmeän ja joustavan vyötärönauhan sekä myötäilevät sivusiivekkeet jotka auttavat vaippaa mukautumaan lapsen kehoon paremmin. Kolmas ehdoton valtti on kosteusindikaattori, joka kertoo kun on vaipanvaihdon aika.
Sanoisinkin, että kaikkein tärkeintä vaipan valinnassa on se, että vuotoja ei tule, mutta vielä tärkeämpänä tekijänä nostaisin esiin sen, että vauvan iho voi hyvin ja vaippa istuu vauvalle mukavasti, kuten tämä vaippa meidän viisiviikkoiselle pienelle pojalle. Minä suosin ihan pienen vauvan vaatteissakin ainoastaan pehmeitä ja mukavia materiaaleja, joten toki vaipankin on oltava niin pehmeä ja mukava kuin mahdollista<3

X