Baby Bear Grows

Välikausihaalaria ja nuhaa

3.10.2016 Teksti:

Täällä ollaan nuhassa, tai siis tyttö on! Ei muuten mitenkään erityisen kipeän oloinen, mutta ajattelin että tänään on ehkä parempi jäädä kotiin lepäämään, ettei flunssa siitä pahene.
Viikonloppu oli aivan mahtava. Käytiin veljeni syntympäivillä, ystäväperheen lapsen synttäreillä ja saatiin lisäksi vielä toinen ystäväperhe lapsineen meille kylään. Tyttö on siis saanut leikkiä oikein sielunsa kyllyydestä! Kaikkein parasta on että ystäväpariskuntamme lähtee meidän kanssa maaliskuun alussa Ras Al Khaimahiin, miten kivaa lapsillekin, kun on koko ajan joku, jonka kanssa puuhailla rannalla/uima-altaassa/leikkikentällä. Olen ainakin itse sitä mieltä, että on melkein helpompaa olla suuremmalla porukalla, kun lapset pitävät toisilleen seuraa ja käsiparejakin on enemmän!
IMG_6463

haalari: Name it (tämä)

Hattu: Tinycottons

kengät: Adidas

Viikonloppuna ehdittiin myös metsälenkille ja oli sen verran viileää, että puin tämän Name It:iltä saadun välikausihaalarin päälle. Siinä on lämmin fleecevuori, ja lisäksi se on tuulen- ja vedenpitävä, täydellinen siis näihin välillä melko epävakaisiin syyssäihin. Tämä on muuten ehkä ensimmäinen musta vaatekappale, mikä tytöllä on ja olin jopa yllättynyt siitä, miten hyvin tämä synkäksi mielletty väri sopikaan tytölle.
Viilenevistä ilmoista puheen ollen, ostin viime viikolla tytölle myös talvikengät, Vikingin Goretexit lämpimällä vuorella. Mikään ei nimittäin ole inhottavampaa kuin märät ja/tai kylmät jalat, ei silloin pysty keskittymään olennaiseen eli leikkiin. Näissä kuvissa vielä kesäkengät jalassa, jotka joutaa pian roskiin kun on sen verran puhkijuostut.
Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille! Onko teillä muuten lasten talvi- ja syysvaatteet hoidettuna?

Kommentit (3)

Meillä on laskettu aika tammikuun lopulla ja toppapussit ynnä muut on jo hommattu!
Voi kun pääsisi itsekin johonkin lämpimään sitten talvipakkasilla, mutta eipä taida onnistua tänä vuonna.

Meille kanssa hankittiin pojalle Vikingin Goretexit talveksi. Talvihaalari on hankittu, mutta pipoa pitää käydä vielä etsimässä.

Talvivaatteet hankittu kevään aleista jo 🙂 pipo, hanska ym varastot täydentyy vielä kun tulee kirpparilla vastaan.
Ostan uutta vaatetta vain pakosta. Pienempien lasten vaatteita löytää niin hyvin käytettynäkin ja ollaan kavereiden kanssa järkätty pientä rinkiä, jossa vaatteet kiertää täysin maksutta lapselta toiselle. Sieltä saan isommalle lapselle yleensä parit kolmet kamppeet vielä :). Päiväkodissa niitä kyllä menee, molemmille on syksyksi hommattu 3-4 vaatekertaa sisältäen rymyhaalari, parempi haalari, takki+housut ja siistimpi vaatesetti. Talvea odotellessa myös fleecevuorellinen kurahaalari on loistava! lisäksi toki kura- ja sadevaatteet. Ehkä vielä poika tarvis toiset kumpparit, kun ne tahtoo jäädä aina päiväkotiin ;). Muuten kaikki on hankittu ensi kevääksi asti :).

Meillä on laskettu aika tammikuun lopulla ja toppapussit ynnä muut on jo hommattu!
Voi kun pääsisi itsekin johonkin lämpimään sitten talvipakkasilla, mutta eipä taida onnistua tänä vuonna.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *