Xenia's day

Valkoista pellavaa mustan nahkatakin kaverina

Teksti: Xenia

Hello kaikille täältä unipesässä makoilevan vauvan viereltä. Hän on ollut tänään vähän kärttyinen ja juuri tuli puhelimeeni ilmoitus ensimmäisestä kehitysvaiheesta – joka usein ilmenee juurikin kärttyisyytenä ja siinä, että minä en voi kadota hänen vierestään minnekään ilman, että hän suurin piirtein haistaa minun poissaoloni. Viime yö menikin melkoisesti valvoessa, mutta onneksi aamua kohti sai pari pätkää unta.

Joka kerta tässä pikkuvauva-ajassa ihmettelen sitä, miten pienillä unilla pärjää ilman että edes väsyttää. Vai onko se sit kuitenkin enemmän unta kuin esim raskaana kun vessassa ravaa puolen tunnin välein? Nyt saa sentään pidempiäkin pätkiä ja tämäkin kundi yleisimmin nukkuu sieltä reilusta iltakymmenestä aamuyhteen tai kahteen. Mä olenkin mennyt nukkumaan hänen kanssaan aina samaan aikaan niin se nyt varmasti ollut yksi pelastava tekijä. Eilen kuitenkin kukuttiin joskus puoli yhdentoista maissa (juuri kun olin pääsemässä syvään uneen- turhauttavinta ikinä :D) ja siitä uudestaan kahdeltatoista kun olin pääsemässä taas uneen. Meinasin luovuttaa ja ottaa meikäläisen viereen, mutta sit hän nukkuikin kolmeen – luojan kiitos. 😀

_DSC9494

Nyt hän on jo viisiviikkoinen ja täytyy sanoa, että oma fiilis on kehossa ihan kuin ennen. Toki keho näyttää vielä erilaiselta, mutten enää tunne sitä, että olen juuri kantanut lasta. Sitä on kauhean vaikea selittää, mutta jotenkin alussa kaikki tärähdykset yms tuntuvat vähän oudolta. Tietääkö joku teistä mitä haen takaa? Mulla on ensi viikosta sit jälkitarkastus ja sit saan toivottavasti luvan lähteä tekemään vähän rankempaakin liikuntaa oman fiiliksen mukaan. En jaksa odottaa!

Nyt muuten just kun puhuin siitä, ettei väsytä alkoikin väsyttää ihan tuhottomasti. Syytän siitä kylläkin tätä ylimukavaa sohvaamme ja tätä täydellistä hiljaisuutta mikä kotona vallitsee todennäköisesti vielä seuraavat viisi minuuttia kunnes lapset tulevat kotiin. Sieltä tuleekin sit hirveällä vauhdilla molempien suusta koko päivän agendat, mitä on tehty ja kenen kanssa on leikitty jne. Poika on liikuttava kun hänellä on muodostunut jo aika tiivis ystäväporukka, josta puhutaan todella paljon ihan kotonakin. Kaipa se on tuo ikä kun osataan jo leikkiä myös muiden kanssa eikä vain heidän rinnallaan omia leikkejä.

Tänään tehtiin Jannin kanssa hommia ja mä pääsin myös kokeilemaan sen, miltä tuntuisi jos olisi kaksoset. Janni kävi hakemassa meille lounasta ja heidän pienin ja meidän vauva heräsi aikalailla samaan aikaan ja imetin omaamme samalla kun pompputin toisella kädellä sitteriä. Hyvinhän se meni -nauratti vaan se, miltä varmaankin näytin. 😀

_DSC9547

paita: By Pias

nahkatakki: Zara

farkut: H&M

laukku: Chanel

aurinkolasit: Ray Ban

Tuli muuten tässä mieleen se, että kiinnostaisiko teitä postaus siitä, miten tämä kahdesta kolmeen lapseen siirtyminen on sujunut? Tai siis että minkä olen kokenut menevän hyvin ja mikä on ehkä ollut vaikeeta (aamulähtöjen lisäksi)?

Nyt mä kuulen lasten äänet ulkoa, eli nopeasti vastaanottamaan heidät ennen kuin eteiseen on tyhjennetty saharallinen hiekkaa kengistä (en ymmärrä miten sitä hiekkaa on muun muassa kalsareissa ja kengissä ja miten paljon. 😀 Sit onkin ruuanlaiton vuoro, sillä nälkä on meistä jokaisella aina saman tien tähän aikaan. En kertakaikkiaan ymmärrä miten monessa maassa illallista odotetaan jonnekin kahdeksaan asti – ei pystyisi. Mä syön siinä vaiheessa jo iltapalaa..

Tässä asussa näkyy pellavapaita, jonka sain mammalta tuossa muutama kuukausi sitten. Se toimi raskaana kivasti aukinaisena topin kanssa ja nyt se menee ihanasti farkkujen kaverina. Tämä on By Pias merkin ja heidän nettikaupastaan löytyy vastaavia ja lisäksi bongasin tämän Zalandon version,joka näyttää lähes identtiseltä! 🙂

Ihanaa alkavaa iltaa teille kaikille! Miten siellä on muuten kesä lähtenyt käyntiin?

Lue myös

X